Nije problem ni ako vam je MANJI od proseka: Muškarci, izmerite dužinu i obim vašeg "PONOSA" i znaćete u kojoj POZI ćete najbolje zadovoljiti ženu

Vesti 09.06.2022 22:50 0

Iako brojna istraživanja pokazuju kako veličina muškog "alata" zaista nije presudna za uživanje u intimnim odnosima, opterećivanje istom svakako može narušiti samopouzdanje, pa samim tim i umeće na delu

Nije problem ni ako vam je MANJI od proseka: Muškarci, izmerite dužinu i obim vašeg "PONOSA" i znaćete u kojoj POZI ćete najbolje zadovoljiti ženu

Shutterstock

 

Lepota intimnog odnosa je u tome što je u njemu moguće uživati na različite načine, odnosno kroz različite poze koje daju drugačiju vrstu stimulansa i kontrolu jednom ili drugom partneru. Samim tim, prilagođavanje poze dužini polnog organa može učiniti mnogo za povećanje i njenog i njegovog zadovoljstva. Prosečni penis u erekciji iznosi oko 13,12 cm, dok je prosek dužine u opuštenom stanju 9,16 cm.

Za one "manje" i koji se tako osećaju

Ako smatrate da je manji od proseka i to može kvariti doživljaj, ne paničite. Svakako je najbolja poza "doggy stil", koja omogućava dublju penetraciju. Partnerka će u njoj osećati svaki milimetar svog partnera, a bonus je što njemu ostaju slobodne ruke da dodiruju partnerku. Jednako tako, ova poza je često bolna za žene ako je reč o muškarcu s polnim organom znatno većim od proseka.

Za obdarenu gospodu

Nešto što zvuči idealno uopšte ne mora biti tako idealno ako partnerka prilikom odnosa oseća bol i nelagodu, a to se lako događa budući da se prosećna vagina u stanju uzbuđenosti može rastegnuti do nekih 16 cm. Ako je vaš penis duži od toga, tada je najbolji odabir "ona gore" ili obrnuta kaubojka, u kojoj partnerka u potpunosti kontroliše dubinu penetracije.

Za prosečne

Iako se slobodno mogu igrati sa svim pozama, savetuje im se ona sedeća, u kojoj je ona na njemu, s nogama oko njega, a on je pridržava za stražnjicu.

Za one "deblje"

Vagina se nešto lakše prilagođava dužini nego širini, pa nije loše koristiti lubrikant koji će olakšati penetraciju. Dobra poza je misionarska, s time da partnerka ima šire razmaknute noge, jer u protivnom trenje može iziritirati grlić maternice.

Za one "tanje"

Dužina ponekad nije problem, jer ima i onih koji se opterećuju merenjem svog polnog organa. Za veći osećaj ispunjenja, najbolje su poze u kojima su partnerki noge približene - poput odnosa s boka. Dobar izbor je i ona na stomaku, a on penetrira od iza tako da su partnerki noge skupljene, piše "Daily Star".

Komentari (0)
Loading