TRI najmoćnije AMAJLIJE za navac i SREĆU: Mnogi od nas jednu imaju u kući, ali ne znaju njeno pravo značenje!

Vesti 17.06.2022 15:45 0

Feng šui stručnjaci tvrde da su ovo veoma moćne amajlije

TRI najmoćnije AMAJLIJE za navac i SREĆU: Mnogi od nas jednu imaju u kući, ali ne znaju njeno pravo značenje!

Shutterstock

Postoje razne amajlije za koje se veruje da privlače novac, sreću, ljubav i pozitivnu energiju. Neke od njih se drže u kući na policama ili posebnim mestima, a neke na kancelarijskim stolovima, dok se za tri za veruje da ih uvek treba imati kod sebe.

Jedna od njih se kupuje kao suvenir na putovanjima, ali mnogi ne znaju njeno pravo značenje. Evo za koja 3 feng šui talismana se veruje da ih treba imati kod sebe:

1. Kineski novčići

Simbolizuju spoj neba, zemlje i čoveka. Veruje se da donose prosperitet, profesionalni uspeh, zdravlje, zadovoljstvo i obilje. Kineski novčići se mogu koristiti u grupama od tri, pet, šest, osam, devet ili deset kovanica vezanih crvenim koncem. Nikada ne koristite četiri jer se to smatra lošom srećom. Mogu se zakačiti za mobilni telefoni, staviti u posude, pa čak i nositi u novčaniku kako bi aktivirali prosperitet.

2. Fatimino ili tursko oko

Fatimino oko, naziva se još i tursko oko ili Nazar, koristi s ekao amajlija u raznim kulturama, pa i feng šui tradiciji. Mnogi iz Srbije ga kupuju na turističkim destinacijama i koriste kao ukras. Veruje se da štiti od zavisti, ljubomore, loše energije, a najčešće se kači na vrata ili nosi kao privezak na ključevima. 

3. Beskonačni čvor

Ovo je feng šui simbol čvora koji se koristi za produžavanje svih dobrih stvari, jer se smatra jednim od osam Budinih blaga. Ako ćete koristiti mistični ili beskrajni čvor, pokušajte da ga postavite u jugozapadni deo vašeg doma, spavaće sobe, kancelarije ili dnevne sobe i na taj način poboljšate sve svoje odnose. Takođe, možete ga nositi kao nakit, privezak ili ga staviti u novčanik.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading