Ceo život smo POGREŠNO pili sok iz TETRAPAKA: Zbog ovoga su mnogi LJUTI, pogledajte da li je stvarno otkriće godine

M. G. Vesti 22.06.2022 15:55 0

Verovatno ste primetili do sad, ali internet se ubi objašnjavajući nam da smo sve do sad ikada radili pogrešno.

Ceo život smo POGREŠNO pili sok iz TETRAPAKA: Zbog ovoga su mnogi LJUTI, pogledajte da li je stvarno otkriće godine

Shutterstock

Na red su izgleda došlda smo pogrešno pili sokove iz tetrapaka koji se konzumiraju na slamčicu.

U prethodnih nekoliko godina naletali smo na razna nova otkrića koja su nam objašnjavala kako smo celog života pogrešno jeli banane, trešnje i jabuke, na pogrešan način pili čaj i kafu, otvarali čips ili mančmelou.

Na Tiktoku je čak i popularan tip koji u svojoj tridesetoj otkriva stvari koje je pogrešno radio celog života.

 

 

On nije sad tema, ali svakako ga vredi pomenuti s obzirom na trenutnu opsednutost ljudi da otkriju da pogrešno rade stvari koje već dobro rade godinama unazad.

Jedan od noviteta se pojavio na društvenim mrežama, koji nam pokazuje kako bi zaista slamčica trebalo da se ubacuje u tetrapak. Iako je onako kako smo svi ubacivali slamčicu do sad radilo skroz dobro.

Kao što vidite, poenta je da okrenete na drugu stranu, tako da kraći deo slamke mora da ode na dno. Valjda da bi lakše pokupilo ostatke soka. Iako ste to mogli da uradite i onako kako ste oduvek to i radili.

 

 

Komentari na internetu ne idu baš u prilog ovom novom otkriću. Očigledno zbog toga što je 1001. ovakvo otkriće i narod se malo zasitio. Uglavnom su uzvici negodovanja jer je ovo poslednje što bilo kome treba.

Mnogi se pitaju ko li je prvi ubacio ovako slamčicu, pa zna za ovaj princip, dok neki prosto ne veruju i rešili su da opovrgnu ovo na najlakši mogući način, tako da je jedan tviteraš rešio da isproba u praksi.

NajŽena.rs je od sada i na Viberu, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading