Loše odabran BRUSHALTER dovodi do lošeg držanja CELOG tela: Ako se podiže na leđima, RAZLOG vam se nimalo neće svideti

Vesti 28.09.2021 14:47 0

Ogroman broj žena nosi pogrešnu veličinu grudnjaka, pokazuju istraživanja. Naći odgovarajuć broj nije nimalo lak zadatak, i neretko zahteva mnogo probe i potrage

Loše odabran BRUSHALTER dovodi do lošeg držanja CELOG tela: Ako se podiže na leđima, RAZLOG vam se nimalo neće svideti

unsplash

Osim što estetski ne izgleda lepo, pogrešna veličina brushaltera donosi i niz drugih problema koji samo na prvi pogled nemaju veze sa brushalterom.

O istraživanju je za "Daily Mail" progovorila Paula Svoboda, specijalista za oblikovanje grudnjaka ove firme koja iza sebe ima 16 godina iskustva.

Preuski brushalteri umeju da izazovu glavobolju, ali to se zapravo mnogo češće dešava sa grudnjacima koji su previše labavi. Pored toga, loše odabran brushalter može da dovede i do lošeg držanja celog tela. Zapravo, jedan od sigurnih znakova da ste pogrešno izabrale veličinu jeste hroničan bol u leđima – kaže Svoboda.

Kada je grudnjak labav, žene hodaju pogrbljeno.

Zato je važno dobro se izmeriti, a stručnjaci tvrde da postoji genijalna metoda za to. Sve što treba da uradite jeste da obučete lagan grudnjak bez postave i punjenih kopri, te da pripremite krojački metar.

Izmerite obim tela tik ispod grudi, odnosno duž donje linije grudnjaka. Neophodno je da metar bude tesno spojen.

Ako ste dobili okrugao broj dodajte na njega 10 santimetara, u suprotnom dodajte 13.

Nakon toga izmerite obim grudi i zaokružite na najbližu cifru. Razlika između ove mere i one gore navedene pokazaće vam koju veličinu korpe treba da nosite.

Ukoliko je razlika u tri santimetara potrebna vam je korpa A, razlika od pet santimetara znači korpu B, ona od 8 na korpu C, ona od 10 na korpu D, 13 na DD, a 15 na E.

Dakle, ako vam je obim ispod grudi primera radi 86 santimetara, a obim grudi 94, to znači da je za vas korpa C.

Jednostavno, a super praktično, zar ne?

Komentari (0)
Loading