Ova TEHNIKA svaku ženu dovodi do EKSPLOZIVNOG VRHUNCA : Nijednom muškarcu ovo ne bi palo na pamet, a kad otkriju TRIK, nikad ga neće ZABORAVITI!

Vesti 08.10.2022 22:00 1

Stavite jednu ruku na njen donji deo stomaka

Ova TEHNIKA svaku ženu dovodi do EKSPLOZIVNOG VRHUNCA : Nijednom muškarcu ovo ne bi palo na pamet, a kad otkriju TRIK, nikad ga neće ZABORAVITI!

Shutterstock

Australijanka Tajla Dejvis nudi najbolji savet kako da učinite ženu „srećnom“ u spavaćoj sobi, a mnogi njeni saputnici su se brzo složili.

Tajla je podelila svoj omiljeni savet muškarcima da svoje partnerke dovedu do superiornog orgazma. Ona tvrdi da će, stavljajući jednu ruku na donji stomak žene uz lagani pritisak, muškarci moći da dovedu ženu do eksplozivnog vrhunca prstima druge ruke, koji su u vagini, pokretom „dođi ovamo“. 

- - Ako pokušavate da zadovoljite devojku u spavaćoj sobi, stavite joj jednu ruku na donji deo stomaka. Dakle, pritisnete jednom rukom, a koristite drugu da napravite pokret pomeranjem prsta unutar vagine koja pokazuje „dođi ovamo“. Ne znam koliko mogu biti slikoviti, ali osetićete kako meki deo postaje sve veći, a onda - eksplozija. Takođe sam otkrila da stavljanje jastuka ispod mene da podupire kukove zaista pomaže. Zato pokušajte. Srećno - savetuje Tajla u videu koji je prikupio više od 1,5 miliona lajkova.

 

 


 

 

Komentari (1)
Loading
Luka
24.08.2022 00:09

Stankoviću odstupi,svojim izmjenama si uništio Zvezdin ritam igre.Jeste daa je Kanga preteranim driblingom na nakon obranjenog penala kriv za primljeni gol,ali da je ostso u igri Zvezda bi pobedila,jer je imala pobecnički ritam igre