Ceo život smo pogrešno PRALI veš: Stručnjak Dejan tvrdi da jednu stvar na vrućinama NIKAKO ne treba da radimo!

Vesti 02.07.2022 17:55 1

Vlasnik kompanije Laundryheap i stručnjak za pranje rublja Dejan Dimitrov otkrio je da nikako ne bi trebalo da da koristimo omekšivač za rublje tokom letnjih meseci

Prašak za veš

Shutterstock

Omekšivač tkanine sprečava da tkanina upije vlagu, pa naša pidžama ili majica u kojoj spavamo kada je vruće ne mogu da upijaju znoj. Budimo se potpuno mokri, prenosi The Sun.

"Dobro je izbegavati omekšivač kada perete pidžame i posteljinu tokom vrućine. Iako će sve lepše mirisati, tkanina ne može da upije vlagu, pa vam znoj neće upijati pidžamu i probudićete se potpuno mokri ."

Savetuje da za posteljinu i pidžame izaberete deterdžent za osetljivu kožu kako biste izbegli iritacije, a najbolje bi bilo da nema mirisa. Mnogi se odlučuju da ulože u svilenu posteljinu, misleći da je na takvom materijalu bolje spavati kada su temperature, ali Dejan tvrdi da je svila najgori materijal za leto i da takve pidžame i ćebad čuvate za zimu. "Iako je odličan materijal za one alergične na perje i grinje, takođe ne upija vlagu. Sačuvajte ga za zimu."

BONUS VIDEO

 


 
Komentari (1)
Loading
neobavestena
02.07.2022 19:22

"... pa vam znoj neće upijati pidžamu"? A ja mislila da pidžama upija znoj...