Ceo život smo pogrešno PRALI veš: Stručnjak Dejan tvrdi da jednu stvar na vrućinama NIKAKO ne treba da radimo!

Ž. T. Vesti 02.07.2022 17:55 1

Vlasnik kompanije Laundryheap i stručnjak za pranje rublja Dejan Dimitrov otkrio je da nikako ne bi trebalo da da koristimo omekšivač za rublje tokom letnjih meseci

Ceo život smo pogrešno PRALI veš: Stručnjak Dejan tvrdi da jednu stvar na vrućinama NIKAKO ne treba da radimo!

Shutterstock

Omekšivač tkanine sprečava da tkanina upije vlagu, pa naša pidžama ili majica u kojoj spavamo kada je vruće ne mogu da upijaju znoj. Budimo se potpuno mokri, prenosi The Sun.

"Dobro je izbegavati omekšivač kada perete pidžame i posteljinu tokom vrućine. Iako će sve lepše mirisati, tkanina ne može da upije vlagu, pa vam znoj neće upijati pidžamu i probudićete se potpuno mokri ."

Savetuje da za posteljinu i pidžame izaberete deterdžent za osetljivu kožu kako biste izbegli iritacije, a najbolje bi bilo da nema mirisa. Mnogi se odlučuju da ulože u svilenu posteljinu, misleći da je na takvom materijalu bolje spavati kada su temperature, ali Dejan tvrdi da je svila najgori materijal za leto i da takve pidžame i ćebad čuvate za zimu. "Iako je odličan materijal za one alergične na perje i grinje, takođe ne upija vlagu. Sačuvajte ga za zimu."

BONUS VIDEO

 


 

Komentari (1)
Loading
neobavestena
02.07.2022 19:22

"... pa vam znoj neće upijati pidžamu"? A ja mislila da pidžama upija znoj...