Pre nego što odete na letovanje, OVO morate da uradite: Isključite određene uređaje kako vas ne bi dočekalo NEPRIJATNO iznenađenje

Vesti 06.07.2022 09:35 0

Potrebno je biti oprezan i dobro sve proveriti pre nego što odete iz kuće

Pre nego što odete na letovanje, OVO morate da uradite: Isključite određene uređaje kako vas ne bi dočekalo NEPRIJATNO iznenađenje

Freepik

Kako biste bezbrižno uživali na moru, ovo su stvari o kojima morate da povedete računa. Isključite sve uređaje kako ne bi došlo do neke nepovoljne štete i nagomilane struje kada se vratite u dom.

1. Aparati koji imaju dodatni punjač

Modemi, ruteri, mobilni telefoni, konzole za igranje, laptopovi i sve vrste aparata koji imaju dodatni punjač trebalo bi da budu isključeni iz štekera, kako ne bi došlo do kvara.

struja

Shutterstock

 

 

2. Mali kućni aparati

Tosteri, ketleri, blenderi, aparati sa tajmerom takođe mogu biti potencijalno opasni ukoliko niste kod kuće duže vreme, pa bi najsigurnije bilo da ih isključite iz struje.

2. Uređaji koji se kontrolišu daljinskim

Svi oni uređaji koje podešavamo i regulišemo daljinskim upravljačem nisu potpuno bezbedni dok ne prekinemo strujno napajanje. Ali, klimu je dovoljno da isključite daljinskim, ne morate da prekidate strujno napajanje.

Što se tiče bojlera, dovoljno je samo da ga isključite na prekidaču, kao i kada se tuširate.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading