Najbolja i najlošija poza za žene u KREVETU: Iznenadićete se kad otkrijete koja je na PRVOM mestu

Vesti 07.07.2022 22:00 0

Istraživači jedne privatne njujorške ginekološkoj klinikei došli su do zanimljivih otkrića procenjujući odnos između različitih koitalnih položaja i njihove sposobnosti da proizvedu ženski orgazam

Najbolja i najlošija poza za žene u KREVETU: Iznenadićete se kad otkrijete koja je na PRVOM mestu

unsplash.com

Misionarska poza ima reputaciju najdosadnijeg položaja, ali bi nakon ovog naučnog otkrića mogla da postane novi favorit žena.

Istraživači u New H. Medical, privatnoj ginekološkoj klinici u Njujorku, otkrili su da je isprobana i istinita metoda - sa muškarcem na vrhu žene sa bokovima naslonjenim na jastuk - najbolji način da se krv dovede do klitorisa i vrhunaca, prenosi NIP. Lekari su koristili ultrazvučni skener za merenje protoka krvi na paru za testiranje u nekoliko položaja tokom 10 minuta.

Položaji su uključivali kaubojku, lotus, misionarski i "doggy" stil.

Prema snimcima, položaji licem u lice poboljšali su protok krvi u klitorisu, što je dovelo do boljih orgazama.


Jastuk se pokazao kao ključ za maksimalno zadovoljstvo zbog dubljeg prodiranja. - Jastuci koji se prodaju za ovu namenu, a koji se često nazivaju jastuci za pozicioniranje obično su čvrsti i klinastog oblika, što omogućava preciznije i dosledniji ugao karlice nego kod običnih jastuka za krevet - objasnili su stručnjaci.

Međutim, takođe su primetili da rezultati mogu varirati među ženama jer ne doživljavaju isti nivo stimulacije u svakom seksualnom položaju. Ipak, nadaju se da će otkriće pomoći u informisanju kliničara i njihovih pacijenata o seksualnoj disfunkciji. - Teškoće u postizanju orgazma, čiji su uzroci višestruki, jedna je od komponenti seksualne disfunkcije - zaključili su istraživači. Oni sugerišu da istraživači koriste ove nalaze da savetuju pacijente o tome koji položaji mogu da im pomognu da postignu vrhunac.

NajŽena.rs je i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO


 

Komentari (0)
Loading