Doživite neverovatno ISKUSTVO: Evo šta treba da RADITE, jedete i PIJETE za EKSPLOZIVNIJI vrhunac

Vesti 16.07.2022 21:16 0

Prema istraživanju, žene doživljavaju samo jedan orgazam na svaka tri za muškarca

Doživite neverovatno ISKUSTVO: Evo šta treba da RADITE, jedete i PIJETE za EKSPLOZIVNIJI vrhunac

Shutterstock

Ta nejednakost se može umanjiti, pa čak i izjednačiti, ako primenite navedene savete.

Ekspert Kejt Tejlor je napisala vodič za njega i nju koji će osigurati paralelni užitak u strastvenim večerima.

Hrana

Za nju: Jagode, kupine i borovnice pune strasti. Sadrže visok nivo vitamina C, koji pomaže telu da proizvodi oksitocin, vezujući hormon koji stvara osećaj privrženosti i bliskosti. Bobice takođe sadrže cink, koji može  da poboljša vaš seksualni odgovor.

Za njega: Losos, haringa i sardine sadrže dosta omega-3 masnih kiselina. Ovo jedinjenje pomaže u jačanju kardiovaskularnog zdravlja, tako da ćete dobiti veći protok krvi dole. Omega-3 takođe može povećati želju, držeći vas usredsređenim na zadovoljstvo svog partnera.

Piće

Za nju: Čaša vina, nešto kratko ili koktel mogu poboljšati šanse za orgazam jer piće podiže samopouzdanje i pomaže u podizanju raspoloženja.

Ali polako, preterivanje sa alkoholom ometa uzbuđenje, čineći seks suvim i neprijatnim i može otežati vrhunac. Zamenite drugu rundu čašom soka od nara koji povećava libido.

Za njega: Popijte koktel ili sok od lubenice. Sadrži likopen, koji na vašu cirkulaciju deluje kao vijagra, zahvaljujući čemu ćete biti izdržljiviji u krevetu.

Vežbanje

Za nju: Svaka vežba će poboljšati vaš seksualni čin. Istraživanja su već više puta pokazala da redovno vežbanje povećava zadovoljstvo žena u seksu i značajno povećava samopouzdanje vezano za njihovo telo (čak i ako im se izgled nije promenio). Vežbajte donji deo leđa i stomak sa iskoracima i daskama. Oba zatežu karlično dno i pomažu u povećanju intenziteta orgazma.

Za njega: Vaše karlično dno i mišići kontrolišu bešiku i erekciju. Savladajte ih i steći ćete kontrolu nad tem koliko brzo ćete dostići vrhunac.

Probajte Kegelove vežbe. Zamislite da morate hitno u toalet i stisnite ove mišiće. Držite hvat deset sekundi, a zatim otpustite. Ponovite deset puta, tri puta svaki dan.

Suplementi

Za nju: Pokazalo se da vitamin B kompleks, L-arginin i cink (uzeti zajedno) pomažu u oživljavanju seksualnog nagona.

Za njega: Ako redovno doživljavate orgazam za manje od 1-2 minuta, možda patite od preuranjene ejakulacije. Suplementi koji sadrže blage anestetike da vam daju malo vremena mogu pomoći.

Pozicija

 Prilagodite svoje seksualne položaje da biste zajedno postigli svoj cilj.

Za nju: Orgazam samo kroz penetraciju je redak, većini žena je potrebna dodatna stimulacija klitorisa da bi dostigle vrhunac. Evo kako doći do vrhunca kroz standardne poze, piše britanski San.

U Dogiju, ležite ravno na krevetu umesto da budete na sve četiri. Pritisnite se u dušek, tako da svaki potisak stimuliše. U misionarskom položaju, čvrsto stisnite noge (umesto da ih omotate oko njegovog struka) i držite tela pritisnuta.

Za njega: Zaboravite svoje omiljene udarne poteze sa snažnim ulaskom. Usredsredite se na spori, senzualni seks da biste svom partneru dali vremena da nadoknadi vaš nivo uzbuđenja.
 

Komentari (0)
Loading