Najefikasnija metoda za skidanje ETIKETA sa tegli i flaša: Pomešajte DVA sastojka i nanesite, ništa neće ostati na STAKLU

Vesti 16.08.2022 20:00 1

Skidanje lepka sa stakla je brže i jednsotavnije uz pomoć ovog prktičnog saveta

Najefikasnija metoda za skidanje ETIKETA sa tegli i flaša: Pomešajte DVA sastojka i nanesite, ništa neće ostati na STAKLU

Shutterstock

Staklene tegle i flaše su uvek dobrodošle, bilo da u njima čuvate zimnicu ili da su ukras na kuhinjskoj polici. Bilio da koristite staklenu ambalažu ili da kupujete nove tegle na njima se nalaze zalepljene papirne etikete i nalepnice. Skidanje lepka sa stakla je jednostavnije i brže uz pomoć ovog prktičnog saveta.

Sve što vam je potrebno verovatno veOKć imate u kuhinji a to su vruća voda, soda bikarbona, kuhinjska so i sunđer.

Priprema:

U veću posudu sipajte vruću vodu, dodajte dve kašike sode bikarbone i dve kašike kuhinjske soli. Sve to izmešati i u vruću vodu potapati tegle sa etiketom. Ostaviti da stoji nekoliko minuta, a za to vreme etikete će omekšati. Isti postupak možete primeniti i na staklenim flašama.

Kada tegle odstoje par minuta, primetićete da su etikete omekšale, a neke su i same otpale. Uzmete grublju stranu sunđera ili žicu za pranje posuđa, i krenete da skidate etikete koje će samo kliziti i otpadati.

Nakon skinutih etiketa, lepo se operu i ostavite da se suše, i nakon toga su spremne za korišćenje.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (1)
Loading
provreno
17.08.2022 10:24

Natopite tupfer medicinskim benzinom, stavite na nalepnicu i držite nekoliko sekundi. Skida se kao od šale.