Feng šui DREVNO pravilo za koje verovatno niste ČULI: Evo šta se desi kad unesete figuru LEPTIRA u kuću

Vesti 18.08.2022 16:40 0

Ako u svom životu priželjkujete promene trebalo bi da razmislite o tome da u dom unesete figuru leptira

Feng šui DREVNO pravilo za koje verovatno niste ČULI: Evo šta se desi kad unesete figuru LEPTIRA u kuću

Shutterstock

Transformacija gusenice u prelepog i elegantnog leptira šarenih krila, predstavlja jedan od nesvakidašnjih prirodnih procesa.

Događaj predstavlja promenu na bolje i lepše, a sam leptir simbolizuje ljubav i sreću. Leptir prema feng šui stručnjacima doprinosi prilikom uspostavljanja ličnih odnosa i predstavlja važan faktor u bračnim i ljubavnim vezama. Leptir sa svojim raznobojnim krilima unosi dobru energiju i svežinu u svaku zajednicu, rasplamsava strast i romantiku, čime ujedno poništava rutinu svakodnevnice koja polako nestaje.

Prilikom uključivanja leptira u kućni dekor, možete da upotrebite nekoliko njih ili čitave rojeve ovih insekata. Grupisanjem leptira njihov uticaj i energija koju unose u prostor se povećava. Sa druge strane, samo jedan leptir takođe može da privuče potrebnu sreću i radost u vaš enterijer. Svog leptira ili više njih možete da postavite iznad kreveta kako bi oni bili prvo što ćete ugledati ujutru, a njihova nežna krila će vam definitivno ulepšati jutro i dan učiniti srećnijim.

Feng šui strana namenjena leptirima jeste jugozapad, gde će na najbolji način aktivirati pozitivan tok energije i usmeriti je ka ličnim odnosima i komunikaciji među ljudima. Leptire možete postaviti na zavese ili prozore svog ambijenta, jer na taj način oni mogu sprečiti da vaša ljubav izleti kroz prozor, kako bi to kod nas rekli.

Značaj leptira u feng šuiju ne prestaje sa svim do sada navedenim, jer ovaj insekt simbolizuje još i besmrtnost duše i ponovno rađanje. Slika leptira u drevnim civilizacijama često se povezivala sa magijom, uzvišenim bićima i različitim božanstvima i nikada se ne smeju koristiti mrtvi ili sušeni primerci, jer je njihov efekat potpuno suprotan svemu navedenom.

 

Komentari (0)
Loading