Grinje i prašina će nestati uz samo JEDAN sastojak: Ovako treba da perete posteljinu i JASTUKE kako bi bilo BEZBEDNO za zdravlje

M. O. Vesti 19.08.2022 10:30 0

Posao koji je često zamoran i domaćice ga nikako ne vole

Grinje i prašina će nestati uz samo JEDAN sastojak: Ovako treba da perete posteljinu i JASTUKE kako bi bilo BEZBEDNO za zdravlje

Profimedia

Većina žena posteljinu pere barem jednom nedeljno a često i treće. Međutim, mnoge zaboravljaju da su i jastuci idelano mesto na kojem se zadržavaju znoj, prljavština, ali i grinje i mnogi mikroorganizmi. 

TikTok je društvena mreža gde svi dele neke svoje savete ali treba biti oprezan i prepoznati prave stvari koje funkcionišu. 

Žena poznata na TikTok mreži ima profil pod nazivom mama_mila, deli savete za uređenje i čišćenje doma, a ovog puta je sa svojim pratiocima snimak gde pokazuje kako  za pranje jastuka koristi eterično ulje eukaliptusa u kombinaciji s deterdžentom za veš. Sve što treba uraditi jeste da se jastuci ubace u mašinu, da im se doda tečni deterdžent za veš i dve kapi ulja.

 

 

Jastuci se rellativno lako suše u mašini za sušenje veša, tako što se postave ravno, a ako se suše u sušari treba dodati tenisku lopticu kako bi sprečili njihovo uništavanje.

Trebalo bi ih na ovaj način prati, ako je verovati ovoj ženi na svakih šest meseci jer su puni bakterija, a iako to možda mnogima deluje kao veoma zahtevan posao, nema velike filozofije u tome i oni se mogu očistiti na brz i efikasan način.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading