Kada ste poslednji PUT očistili TUŠ? Uhvatićete se za GLAVU kad shvatite da nikada nije TREBALO da ga RIBATE

Vesti 30.08.2022 11:40 0

Da biste se rešeli kamenca sve što vam je potrebno je alkoholno sirće

Kada ste poslednji PUT očistili TUŠ? Uhvatićete se za GLAVU kad shvatite da nikada nije TREBALO da ga RIBATE

Shutterstock

Toliko je stvari koje treba očistiti i organizovati u vašem domu da postoje neke stvari koje su verovatno propuštene greškom, ali su i dalje veoma važne za održavanje čistoće. Glava tuša, na primer. Šanse su da ga koristite svaki dan, ali kada ste ga poslednji put dobro očistili?

TikTokerka @purdiandfigg je objavila video kako bi pokazala entuzijastima čišćenja najbolji način da tuševi budu blistavo čisti, bez ikakvog napora. Na početku videa piše: „Stvari u vašem domu koje bi trebalo da očistite, ali verovatno zaboravljate.

Kako video napreduje, kamera zumira tuš, nagoveštavajući da je ovo oblast na koju se treba fokusirati. Video zatim zumira glavu tuša, kako korisnik kaže: „Glave za tuširanje mogu da se začepe prljavštinom i kamencem. Trik: Napunite vrećicu alkoholom i ostavite glavu tuša potopljenu 30 minuta. To je mnogo lakše nego ribati i čini ga tako čistim i sjajnim." Prema Miroru, metoda je jednostavna. Samo treba da sipate sirće u plastičnu vreću sa zatvaračem, dovoljno da je napuni do pola. Postavite plastičnu kesu oko glave tuša tako da rupe i glava tuša budu potpuno potopljeni u tečnost. Zatim pričvrstite kesu elastičnom trakom i ostavite je da odstoji nekoliko sati ili idealno preko noći.

 

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading