Ove PREDMETE nikako ne držite u kući: Privlače NEGATIVNU energiju i LOŠI su za raspoloženje

Vesti 06.09.2022 15:30 0

Feng šui je dobro poznata filozofija koja nam dosta može pomoći kako u sređivanju stana, tako i generalno u životu.

Ove PREDMETE nikako ne držite u kući: Privlače NEGATIVNU energiju i LOŠI su za raspoloženje

unsplash

Uz pomoć Feng šuija možemo privući sreću, novac, zdravlje, ali i isto tako se rešiti negativnih stvari koje nas svakodnevno muče.

Kao što vam je verovatno dobro poznato, prema Feng šuiju mogu postojati stvari koje privlače negativnu energiju u vašem domu i samim utiču loše po vas, vaše raspoloženje i odnose u kući. Da biste se rešili toga, prvenstvenoje potrebno rešiti se tih stvari, a evo i koje su...

Pokloni koje ne želite

Na poklonima nikada ne treba zamerati, nezavisno od koga su. To je lep gest koji se vekovima čuva i radi, a morate priznati i da je osećaj kada dobijete poklon velo lep. Međutim, ne mogu svi pogoditi šta vam se sviđa ili šta biste voleli da imate. Ako u domu imate predmete koje ste dobili, a koji vam se ne sviđaju niti želite da ih koristite – najbolje bi bilo da ih date nekom ili donirate jer će kod vas samo sakupljati i reflektovati lošu energiju. 

Osušeno cveće

Iako vam je žao izbaciti buket na koji ste dali dosta novca ili potrošili mnogo vremena dok ste ga napravili, ako se osušio treba zaista da ga se otarasite. Živo cveće ima simboliku napredak, rast i sreću, dok suvo ima suprotan efekat. Verovatno vam je sada jasno zašto treba da ga izbacite. 

Slomljeni ili pokvareni predmeti

Prema Feng šuiju, polomljeni i predmeti koji ne rade imaju loš uticaj na život ljudi u čijoj se blizini nalaze. Mogu uticati na sreću između porodice, zdravlje, pa čak i na prihode i kvalitet posla. Zato je najbolje da takve stvari izbacite jer ćete osloboditi prostor i rešiti se velikog lošeg uticaja.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading