Sanjate BOGATSTVO i prosperitet: Oslonite se na ove FENG ŠUI savete, privlače NOVAC kao MAGNET

Vesti 15.09.2022 15:15 0

Feng šui saveti ne odnose se samo na položaj predmeta u vašem domu, već i na vaš celokupan odnos prema životu

Sanjate BOGATSTVO i prosperitet: Oslonite se na ove FENG ŠUI savete, privlače NOVAC kao MAGNET

Shutterstock

Ako želite da pokrenete energiju novca, prigrlite ove savete. Oni koji ih primenjuju tvrde da im je to izmenilo finansijsku situaciju.

1. Koristite žive boje u delovima stana u kojima obavljate najčešće poslove koje imaju veze s finansijama. Feng šui majstori uvek naglase „područje novca“ bojama i to zelenom i  ljubičastom. Zeleno je boja vitalnosti i rasta, a ljubičasta predstavlja bogatstvo. U kuhinji, nađite mesta za činiju sa grožđem – idealno je pomešate belo (zeleno) i crno (ljubičasto) grožđe, a kad prođe sezona ovog voća zamenite prirodno nekom lepom replikom u bojenom drvetu ili staklu.

2. Pažljivo rukovanje novcem je prioritet. Mnogi od nas imaju naviku da gužvaju novčanice po džepovima ili ostavljaju na raznim mestima po kući. Kad počnete da zapostavljate novac, i on  će početi da zapostavlja vas. Zato vodite računa da su vam priznanice uvek lepo složene, spakujte kućne račune u lepe koverte ili plastične futrole u živim bojama i izbacite ih . Držite ih na levoj strani pisaćeg stola, gde je vaše mesto novca u radnom prostoru.
3. Novac je vrsta energije, a važno je ne samo da je imamo već i da protiče kroz naš život. Ako nemate dovoljno novca da poklanjate i trošite, sigurno je da možete da poklonite drugima malo svog vremena ili pažnje. Zato svake večeri provedite nekoliko minuta u zahvalnosti za ono što imate i razmišljanju o tome šta biste mogli da poklonite drugima. 
Komentari (0)
Loading