Brojke će vas ŠOKIRATI: Evo koliko VOĐENJE LJUBAVI traje u proseku - ne, niste ni blizu od tačnog odgovora!

Najžena Vesti 13.10.2021 21:59 0

Parovi u proseku umaju odnose dva puta nedeljno, a posledica kratkog trajanja intimnog odnosa sigurno je i manjak želje za tim.

Brojke će vas ŠOKIRATI: Evo koliko VOĐENJE LJUBAVI traje u proseku - ne, niste ni blizu od tačnog odgovora!

Shutterstock

Nedavne sudije su pokazale da je dužina intimnog odnosa oko sedam minuta, ali američki doktor Heri Fiš, ugledni urolog i stručnjak za lečenje seksualnih problema kod muškaraca, tvrdi da je i to preterivanje.

Svaki drugi par vodi ljubav dva minuta

U istraživanju za knjigu "Gola istina - Ultimativno seksualno obrazovanje za odrasle" otkrio je da čak 43 posto parova ne vodi ljubav duže od dva minuta.

Kada muškarci kažu za ženu da je "DOBRA U KREVETU", podrazumevaju OVIH devet stvari

Kod 27 odsto ljudi seks u proseku traje od tri do sedam minuta, za 18 procenata njih užitak je neprekidan od sedam do 15 minuta, dok tek 12 odsto parova kaže da im seksualni čin traje od 15 minuta do nekoliko sati.

Muškarcima je dovoljno 15 minuta, ženama ne.

Neki parovi vode ljubav po sat vremena

Pomenuti stručnjak kao glavne "krivce" za to navodi muškarce, mada se preuranjenom ejakulacijom smatra stanje u kojem se seksualno uzbuđenje ne može kontrolisati duže od jednog minuta. Više od 90 procenata žena ne može da doživi orgazam u roku od dva minuta, pa je u tom slučaju njihovo zadovoljstvo uskraćeno.

- Postoje velike varijacije između parova, pa neki zaista vode ljubav i do sat vremena, ali je znatno više onih čije su strastvene seanse kratke - rekao je Fiš.

Parovi u proseku umaju seks dva puta nedeljno, a posledica kratkog trajanja intimnog odnosa sigurno je i manjak želje za tim.

Komentari (0)
Loading