Počinje sezona KIŠA: Evo kako BRZO da osušite mokru OBUĆU

K.Ć. Vesti 19.09.2022 19:00 0

Sigurni smo da je svako od nas više puta imao problem sa mokrim čizmama, cipelama ili patikama, ali mi imamo fantastično rešenje kako da brzo i lako osušite svoju obuću!

Počinje sezona KIŠA: Evo kako BRZO da osušite mokru OBUĆU

Shutterstock

Tokom jesenjih i zimskih meseci svi tragamo za obućom koja će naše stopalo što duže zaštititi od vode, ali ponekad i najnovije cipele prestaju da budu vodootporne kada su u pitanju veliki snegovi.

Kada se obuća pokvasi potrebno je puno vremena i velika toplota kako bi se osušila i bila pogodna za ponovno obuvanje. Međutim, fantastičan trik koji svi traže na Internetu učiniće da se vaše cipele osuše za jako kratko vreme.

Za ovaj trik nisu vam potrebni skupi sprejevi za održavanje obuće, a ni previše truda, potrebno je samo da imate stare novine i vaša obuća će uskoro biti potpuno suva.

Izvadite uloške iz mokre obuće, pa je napunite zgužvanim papirom od novina koji će pokupiti vlagu. Cipele ostavite na par sati i očekujte neverovatan rezultat. Za još brže sušenje, stavite obuću u kojoj je papir pored šporeta ili grejalice..

Pazite – ne direktno ispred izvora toplote, već sa strane gde vrelina ne dopire neposredno! Jedino su lake fen-grejalice koje ne isijavaju snažnu toplotu pogodne za direktno sušenje.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading