Da lakše pregurate sumornu JESEN: Stvorite filmsku atmosferu u vašem domu sa samo nekoliko JEFTINIH stvarčica

Naj žena Vesti 14.10.2021 10:03 0

Jesen ne mora da se povezuje samo sa hladnoćom, kišom i ružnim raspoloženjem. U stvari, uz nekoliko jeftinih ukrasa, možete učiniti vaš dom udobnijim, a u isto vreme dobiti jedinstven izgled!

Da lakše pregurate sumornu JESEN: Stvorite filmsku atmosferu u vašem domu sa samo nekoliko JEFTINIH stvarčica

Shutterstock

Zato smo pripremili nekoliko predloga koji će pomoći da se jesen unese u enterijer. Izbor je zaista veliki i, suprotno izgledu, ne moramo da trošimo bogatstvo na njih!

Kako stvoriti jesenju atmosferu kod kuće?

Divna jesenska klima zasigurno će pogoršati raspoloženje mnogima od nas, pogotovo jer su dani sve kraći i vreme može biti zaista hirovito. Suprotno izgledu, ne moramo trošiti bogatstvo da bismo bar malo promenili unutrašnjost doma. Štaviše, zaista je lako dodati neke jesenske note u vaš dekor, a prodavnice nude mnoštvo različitih ukrasa. Umesto da se žalite na nepovoljnu klimu, vredi tražiti dekor koji će učiniti da se osećate prijatno.

Posebno za vas smo pripremili nekoliko jesenskih predloga koji će vam pomoći u stvaranju jesenje atmosfere kod kuće. 

1. Mirisne sveće

Hladna sezona savršena je za duboke, tople i intenzivne arome koje podsećaju na jesenju atmosferu. Najpopularnije su one sa voćnom notom jabuke ili bundeve, kao i razne mešavine sa cimetom i začinima koji podsećaju na pitu od jabuka. Slatke, arome vanile, putera ili pečenog kolača takođe su veoma prijatan predlog.

2. Dekorativni jastuci

Vredi napomenuti da se u jesenju atmosferu ne uklapaju samo crvene, žute ili smeđe boje. U zavisnosti od boje zidova ili nameštaja - ne treba se fokusirati samo na najmodernije tonove boja, već i na ono što najbolje odgovara našim preferencijama. Obratite pažnju na jastuke na podu - oni stvaraju ugodan efekat.

3. Toplo ćebe

Svi vole da se umotaju u prijatan materijal, naročito u hladnim jesenskim danima, a ćebe će biti savršeno. Delikatna nijansa koja prija oku, a dodatno se uklapa u dizajn enterijera, svakako će biti od koristi u privatnosti vašeg doma.

4. Fenjeri

Blago raspršeno, ali toplo, svetlo u fenjeru lepo će naglasiti dizajn enterijera. Osim toga, uneće dašak stila i elegancije, stvarajući prijatnu jesensku atmosferu.

5. Šolje

Omiljeni čaj, kafa ili topla čokolada u estetskoj šolji mogu učiniti napitak mnogo ukusnijim. Ovaj neupadljivi element nesumnjivo je najbolji saputnik za duge, hladne večeri uz knjigu ili film.

 

Komentari (0)
Loading