Trik koji je PROVEREN i obožavaju ga DOMAĆICE: Stavite OVO u veš mašinu i rešite se dosadnih dlačica, a veš će biti čist duplo duže!

Lana Vidović Vesti 23.09.2022 09:00 0

Vaša odeća biće kao nova i duže će zadržati svežinu, kada stavite ovo u veš mašinu

Trik koji je PROVEREN i obožavaju ga DOMAĆICE: Stavite OVO u veš mašinu i rešite se dosadnih dlačica, a veš će biti čist duplo duže!

Shutterstock

 

Pranje i sušenje veša neće više biti tako teško, uz ovaj prost trik.

Znate kako se dešava da pojedina odeća neprestano „varniči“ kada je obučete? I šta god da uradite ne uspevate da se rešite elektriciteta?

Postoji vrlo jednostavan način da ga se rešite, a sve što vam je potrebno jeste folija!

Mudra mama je na svom YouTube kanalu otkrila da ako komad folije zgužvate u lopticu (najbolje 3) i ubacite u mašinu za sušenje veša, elektricitet će nestati kao rukom odnet!

Folija će „upiti“ sav statički elektricitet, a to znači ne samo da odeća neće peckati i varničiti, već neće privlačiti ni dlake, prašinu i one nepodnošljive "čupice" na vašoj omiljenoj garderobi!

Postoji još jedan trik sa folijom i vešom, a oni koji su ga probali kunu se da je čudo za omekšavanje. Razlika je samo što umesto u mašinu za sušenje, kuglice od aliminujama treba ubaciti u mašinu za pranje veša. Stručnjaci kažu da daje neverovatnu mekoću opranoj odeći.

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading