Ogledalo NIKAD NE STAVLJAJTE NA OVA MESTA U KUĆI jer donosi besparicu, NESREĆU i svađe: U jednoj prostoriji ga mnogi drže i to je greška

Vesti 27.09.2022 10:10 0

U svakom domu postoji najmanje jedno ogledalo, ali prema feng šui i vastu principima uređenja doma, ogledala nisu samo dekorativni predmeti, već i alati koji mogu uticati na energiju u domu, stvarati "iluziju" u prostoru

ogledalo

Shutterstock

 

Vastu je drevna indijska filozofija uređenja prostora koja je čak starija i od kineskog feng šuija. Pravila vastu principa imaju za cilj da usklade svoj dom sa zakonima prirode i na taj način ukućani u domu sačuvaju mir, blagostanje i harmoniju.

Evo kako prema vastu uređenju doma treba pravilno da postavite ogledalo kako ne biste privukli lošu energiju:

Usmereno postavljanje ogledala - Ogledala uvek treba postaviti na istočni i severni zid kuće, a nikako na južni ili zapadni zid.

Pogodna područja - Osim garderobera i toaleta, ogledala se mogu postaviti i u trpezariji, tačno naspram trpezarijskog stola, tako da se tokom obroka cela porodica ogleda u ogledalu. Prema vastu, ovo donosi prosperitet, povećava ljubav i naklonost među članovima porodice.

Oblici su važni - Prema vastu pravilima, kvadratni i pravougaoni oblici su poželjniji jer ravnomerno šire energiju. Ovalni i okrugli se ne smatraju najboljima i treba ih izbegavati. Iako nema ograničenja u pogledu veličine ogledala koje treba koristiti, treba izbegavati svaki nepravilan oblik.

Poboljšajte bogatstvo - Postavljanje ogledala u vaš orman može pomoći u poboljšanju vašeg bogatstva. Uverite se da je ogledalo jednodelno i da ne pokazuje iskrivljenu sliku ormana ili stvari koje se nalaze unutra.

Uvek treba da bude čisto - Gde god da postavite ogledalo, uverite se da je potpuno čisto i besprekorno. Ne lepite ništa na reflektujuću površinu kao što su nalepnice, papiriće, slike.

Ogledala u spavaćoj sobi - Spavaća soba treba da bude u pravcu juga ili jugozapada, kako navode vastu stručnjaci, gde dominira element zemlje. Ogledalo element vode i povezano je sa nestabilnošću. Prema vastu, nije preporučljivo postavljati ogledalo u spavaću sobu jer će ometati energiju elementa zemlje i stvoriti haotičnu energiju, nestabilnost.

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading