SAMO DVA SASTOJKA DO SAVRŠENE BELINE Sredstvo "iz kuće" koje otklanja sve MRLJE sa dušeka!

Najžena Vesti 16.10.2021 08:40 0

Proces je krajnje jednostavan, a odstraniće sve mrlje koje su ostale na dušeku

Spavanje

Shutterstock

Znojenje, izlučivanje telesnih masnoća, pa i krvarenje ili mokrenje - mnogo je toga što može da uništi izgled dušeka i ostavi na njemu ružne fleke. Iako dušeke štitimo posteljinom, odnosno navlakom, ponekad mrlje prođu kroz njih i završe na samom dušeku.

Čišćenje dušeka može biti pravi problem, ali jedna mama otkrila je kako možemo napraviti efikasno sredstvo za skidanje fleka od samo dva sastojka, i njen savet oduševio je mnogobrojne korisnike društvenih mreža.

Soda bikarbona neizostavan je sastojak u svakoj kuhinji, i to zbog različitih načina upotrebe. Osim što se dodaje jelima, posebno u pripremi kolača i testa, sodu mnoge domaćice upotrebljavaju i za čišćenje.Mama Mila na svom TikTok profilu podelila je video u kojem je pokazala kako uz samo dva proizvoda očisti mrlje s dušeka. Sve što treba da uradite je da u jednoj boci s raspršivačem pomešate troprocentni hidrogen peroksid i kapljicu deterdženta za pranje suđa.

PREPORODITE ORGANIZAM ZA 40 DANA Na hiljade godina star recept - smokve i samo jedan sastojak čine čuda!

Smesu poprskajte na fleku, a zatim je prekrijte sodom bikarbonom, pa sve dobro utrljajte i ostavite da deluje 15 minuta. Na kraju, dobro usisajte dušek, kako biste se rešili ostataka sode bikarbone.

Komentari (0)
Loading