"Očistila sam FUGNE, a nisam ih RIBALA": Žena slučajno otkrila NAJBOLJE sredstvo, a da se nije pomučila

Vesti 12.10.2022 17:05 0

Žena slučajno otkrila najbolji trik za čišćenje fugni bez ribanja.

pločice

Shutterstock

Čišćenje fugni u kupatilu i kuhinji može da predstavlja vrlo mukotrpan posao, te je svaki savet i trik koji olakšava taj zadatak uvek dobrodošao.

Jedna žena tvrdi da će korišćenjem samo jednog proizvoda vaše fugne ponovo izgledati čisto i nećete morati da ih ribate.

- Slučajno sam prosula ovaj odmašćivač po svom podu i otkrila da čisti moje fugne, a da ih nisam ni ribala - rekla je ekspertkinja za čišćenje Azur MekKanel u videu koji je podelila na svom TikToku.

Uz video koji prikazuje njen savet za čišćenje, uputila je ljude da jednostavno sipaju odmašćivač na pod, ostave ga minut, a zatim obrišu krpom. Iako je Azure slučajno otkrila prednosti odmašćivača na svojim fugama, spomenula je da ga morate razrediti za druge svrhe čišćenja.

 

 

Mnogi njeni pratioci bili su uzbuđeni kada su upotrebili njen savet, a jedan pratilac je predložio korišćenje OxiCleana za čišćenje fuge.

Ako imate puno fugni za čišćenje, druga TikTokerka želi da bude sigurna da koristite najbolju moguću tehniku ​​brisanja. Žena po imenu Tanja, otkrila je da stavlja malu kantu za smeće u svoju standardnu ​​kantu za brisanje, zatim dodaje vodu u kantu za brisanje, a mešavinu deterdženta i ključale vode u manju kantu za smeće unutra. Nakon toga izvlači krpu u kantu za brisanje, ali je ponovo umače u čistu mešavinu sapuna i vode.

- Na ovaj način koristite samo čistu vodu za brisanje podova. Ova metoda je puno bolja alternativa jer ne umačete u prljavu vodu, već u čistu - objasnila je Tanja.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading