Da li je ovo tajna SREĆNIH PAROVA? Zapamtite pravilo "ŠEST MINUTA" , strast će se vratiti u vaš KREVET

Vesti 07.03.2022 22:30 0

Novopečeni parovi obično ne mogu da skinu pogled jedno s drugoga

seks

Shutterstock

Na početku veze osećaju leptiriće u stomaku, dok ime je u tom periodu najčeđće i seksualni život najbogatiji.

To su dani kada je seks odmor, a ne obaveza. Ipak, vremenom će najverovatnije biti skinut sa liste prioriteta.

Šta da radimo kada se strast ugasi?

Ako vam je nakon godina veze ponestalo strasti i inspiracije, a svesni ste da je seks važan deo odnosa, možemo da vam ponudimo rešenje koje ništa ne košta, veoma je jednostavno, naučno potvrđeno i funkcioniše u servisu na obostrano zadovoljstvo.

Ako primetite da ste baš zanemarili akrobacije ispod pokrivača, obavezno primenite ovo pravilo.Stručnjaci kažu da je pravilo "šest minuta: i može da vam spasi ljubavni život. Takođe, ovo može ozbiljno da učvrsti vašu vezu.

Šest minuta do kvalitetnog seksa

Savet za seks informacije i obrazovanje Kanade objavio je studiju koja navodi pravilo šest minuta kao najbolji i ujedno najjednostavniji način da poboljšate svoj seksualni život. Uključuje predigru koja traje šest minuta. Bilo da se sviđate svom partneru ili on vama, šest minuta predigre je ključ dobrog seksa, kaže istraživanje.

Istraživanje je sprovedeno na 1.500 Kanađana koji su rekli da im je potrebno tačno šest minuta da se opuste i uživaju u seksu. Čak 61 odsto žena potvrdilo je da im je potrebno najmanje šest minuta predigre da bi uopšte mogle da dožive orgazam, a 55 odsto muškaraca je potvrdilo da je njihov seks bio mnogo bolji ako bi im partneri ranije ponudili šest minuta dodatne pažnje.

Isto važi i za postseksualne aktivnosti. Žene koje su muškarci mazili najmanje šest minuta nakon odnosa, osećale su se zadovoljno. Ako ste upali u kolotečinu, sada znate jednostavno i besplatno rešenje koje bi moglo da poboljša vaš seksualni život, a možda i da ga vrati u zlatno doba.
 

Komentari (0)
Loading