Kasirka vam PREBRZO kuca artikle i nikako ne stižete sve da SPAKUJETE: Evo kako treba da ređate namirnice kako biste sve STIGLI!

Vesti 19.10.2021 15:59 0

Koliko puta ste se do sada našli u situaciji da vam je kasirka prebrzo otkucala sve artikle, platili ste račun i još uvek ste na kasi jer žurite da spakujete sve u kese ili ceger - dok vam drugi kupac diše za vratom i čeka da se sklonite kako bi on mogao da pakuje svoje stvari

Kasirka vam PREBRZO kuca artikle i nikako ne stižete sve da SPAKUJETE: Evo kako treba da ređate namirnice kako biste sve STIGLI!

pixabay

Jednom muškarcu je dodijalo da oseća ovu neprijatnost svaki put kada ode u nabavku pa je uspeo da osmisli trik kako da uspori kaserku i spakuje sve u rekordnom roku!

Kairan Vels je odlučio da snimi i okači svoj trik na TikTok, a njegov video je pogledan preko 620 hiljada puta! Mladi muškarac je u samo par sekundi objasnio kako usporava ovaj proces.

 

- Evo vam jedan savet koji će vas spasiti. Raširite ono što ste kupili kako biste dobili na vremenu za pakovanje - kaže u videu koji je skupio preko 30 hiljada lajkova, a mnogi su u komentarima pisali da su viđali ljude koji ovo rade, ali su na prvu loptu mislili da su ovi pojedinci drski jer zauzimaju celu traku.

"Okej, da li, ne", "Nekako mi je lakše da me hejtuje čovek iza mene što pakujem sporo nego da zauzimam celu traku", "Ovo je samo za one sa jakim samopouzdanjem", bili su samo neki od komentara ispod videa.

Komentari (0)
Loading