Nered u kući privlači BESPARICU: Dugovi će se gomilati zbog PRLJAVIH uređaja, na ovaj NAČIN možete da osigurate blagostanje

Vesti 18.10.2022 15:37 0

Feng šui stručnjaci kažu da nered u kući može doneti finansijske probleme, a na ove delove bi trebalo posebno da obratite pažnju.

Nered u kući privlači BESPARICU: Dugovi će se gomilati zbog PRLJAVIH uređaja, na ovaj NAČIN možete da osigurate blagostanje

unsplash.com

Svaki prostor ima svoju energiju, od doma do kancelarije, zgrade u kojoj živite i poslovnih prostora. Bitno je da između zidova vlada energetski sklad, kako napominju feng šui stručnjaci. Od toga da li je energija u domu povoljna, mogu zavisiti odnosi, ljubav, finansije, razvoj karijere itd.

Jedna od najvećih blokada za priliv novca u kući jeste nered. Kada je dom neuredan, stvari su razbacane, prostor je pretrpan - energija obilja jednostavno nema mesta da slobodno teče, da se množi i razvija. Nered je povezan sa finansijskim dugovima i blokadama. Zato je važno da što pre počistite dom, da se oslobodite stvari koje vam više ne služe, raspremite prostor i učinite ga urednim. U feng šuiju uredan dom privlači više pozitivne energije i povoljniji je za novac.

Takođe, kada je reč o dobroj energiji u kući i privlačenju novca važno je da obratite pažnju na ulazna vrata. Ovaj prostor treba da bude takođe uredan, ali osvetljen, vez natrpanih cipela u ulaznom delu i gomile jakni na čiviluku. Takođe, važno je da obratite pažnju i na postavljanje ogledala u ovom delu doma.

Kuhinja je srce našeg doma, i zato je važno da u njoj kreiramo energetsku ravnotežu i pozitivan duh. Kada se osećate prijatno u kuhinji, tako lepa energija može uticati na različite aspekte vašeg života. Zbog toga u kuhinji treba sve da bude uredno, čisto, ispravno, jasno poređano. Uređaje koji ne funkcionišu treba reciklirati, kao i polomljeno posuđe koje treba izbaciti iz doma jer donosi negativnu energiju.

Prljav frižider je povezan sa neplaćenim dugovima, neočišćena rerna ukazuje takođe na probleme sa finansijama, kao i radni prostor za kuvanje koji nije uredan. Postarajte se da kuhinja bude čista kako biste privukli energiju blagostanja.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading