"Nema šanse da ona JEDE ovakav sendvič": Ceo SVET je odlepio za RECEPTOM koji je podelila Bela Hadid

Vesti 02.11.2022 08:00 0

Bela Hadid ima savršenu figuru,a perfektan izgled duguje zdravoj ishrani i redovnom vežbanju

"Nema šanse da ona JEDE ovakav sendvič": Ceo SVET je odlepio za RECEPTOM koji je podelila Bela Hadid

Shutterstock

Ipak i prelepa Bela voli da se opusti, a dokaz za to je i recept za sendvič koji je skoro podelila na svom TikTok kanalu.

@babybella777

Me and my best friend Yasmine…we used to come up here in highschool to smoke cigarettes tell stories and make these sandwiches … I love her so much

♬ Quelqu'un M'a Dit - Carla Bruni & Various Artists

Ona je istakla da je uživala u sendviču dok je planinarila sa prijateljicama. „Dolazile smo ovde u srednjoj školi da pušimo cigarete, pričamo i pravimo ove sendviče“, napisala je ona, a ljudi su, prirodno, bili fascinirani svime što je manekenka stavila u svoj sendvič, pa je odeljak za komentare ubrzo bio preplavljen zahtevima za recepte. Manekenka je izašla u susret fanovima,a recept je imao neverovatnih 9,1 miliona pregleda.

@babybella777

Ok so 3 things thank you for your patience with my interlude , bat phone rang mid sentence . 2nd- I edited the video too fast so that’s why a double sneak peak happened . Apologies again. 3rd - you can use raw garlic I was exaggerating, just don’t put as much as I did love ya ♬ original sound - Bella Hadid

 


Spisak sastojaka potrebnih za Bellin sendvič je dugačak, ali oni koji su ga probali kažu da je fantastičan. Dakle, za ovaj sendvič su vam potrebni italijanski hleb, ćureća prsa, salama, provolone sir, crveni luk, paradajz, zelena salata, limun, čili papričice, maslinovo ulje, aćeto balzamiko, dižon senf, majonez, crveno vinsko sirće, sušeni bosiljak , sušeni origano i čili pahuljice.

 

Priprema:

Prvo što treba da uradite je da napravite vinaigret kojim ćete začiniti mešavinu zelene salate: pomešati otprilike 2 kašike maslinovog ulja, 1 kašičicu aćeto balzamičnog ulja, malo soli i bibera i prstohvat sušenog bosiljka, sušenog origana i čili pahuljice.

U drugoj posudi napravite ajoli od bosiljka koji ćete kasnije namazati na hleb: pomešati 2 kašike majoneza, 2 kašičice dižon senfa i veliki prstohvat sušenog bosiljka, pa ostaviti u frižideru deset minuta.

Povrće koje ide u sendvič - nekoliko listova zelene salate i osminu crvenog luka potrebno je iseckati i pomešati sa malo limunovog soka i prethodno pripremljenog vinaigreta.

Komad hleba se prepolovi, pa se doda prethodno pripremljena salata i ajoli od bosiljka. Zatim dodajte ćuretinu, salamu, provolone sir, tanko isečen paradajz, malo posolite i to je to!

Prijatno!
 

Komentari (0)
Loading