Zbog ovakve ISHRANE Danijela Dimitrovska ima SAVRŠENU liniju: Dan počinje DORUČKOM koji košta 60 dinara

Vesti 10.11.2022 15:01 0

Danijela Dimitrovska je otkrila šta jede za doručak, što je zaslužno za njen savršen izgled

Zbog ovakve ISHRANE Danijela Dimitrovska ima SAVRŠENU liniju: Dan počinje DORUČKOM koji košta 60 dinara

Privatna arhiva

Danijela Dimitrovska pleni svojim izgledom gde god se pojavi, a čini se da u proteklom periodu pokazuje svoja najlepša izdanja i izgleda nikad bolje. Ona je otkrila i šta je to što je zaslužno za njen savršen izgled.

Trudi se da dnevno ima pet obroka i ima jednu malu tajnu koje se pridržava, ali i jedan doručak koji voli još od malih nogu i vrlo rado i danas to jede.

- Trudim se da jedem što zdravije, a to podrazumeva i broj obroka i njihov kvalitet. Naravno da ponekad zbog obaveza ne stižem to do kraja da sprovedem u delo, pa tada ne biram šta jedem. Imam četiri do pet obroka u toku dana, sa užinama. Moram da naglasim da sam hedonista i da nikada nisam bila na dijetama, ali je u mom slučaju „tajna“ u tome da jedem gotovo sve, samo u manjim količinama - rekla je ona svojevremeno.

Posebno je zaintrigirao njen doručak koji je objavila na Instagramu, pa su se mnogobrojni fanovi šta to Danijela jede, a ona je rešila da otkrije i reši sve dileme.

- Stiglo mi je par poruka sa pitanjem šta sam to doručkovala. U pitanju je palenta. Mama me je još kao malu „navukla“ na ovakav doručak. Ja dodam jogurt, ali po želji možete dodati sir, kiselo mleko, pavlaku - napisala je ona nedavno. Palenta od 500 grama košta oko 160-170 dinara.

Inače, Danijela i Ognjen Amidžić su zajedničkim saopštenjem obavestili javnost da se razvode, ali zarad interesa sina, ostaće u prijateljskim odnosima, te su dodali da za njihov kraj nije kriva treća osoba.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading