STIDE se da priznaju: Ove TRI stvari sve ŽENE žele da im MUŠKARCI rade u krevetu, ali se plaše da ih IZGOVORE naglas

Vesti 20.01.2023 20:44 0

Manje od polovine žena će dosegnuti vrhunac ako odnos traje manje od 10 minuta, pokazala je studija objavljena u časopisu "Journal of Medicine".

STIDE se da priznaju: Ove TRI stvari sve ŽENE žele da im MUŠKARCI rade u krevetu, ali se plaše da ih IZGOVORE naglas

Shutterstock

Žene žele da muškarci znaju i koriste ove stvari u krevetu, ali se često stide da to priznaju partneru.

1. Prljave reči

Oko 42 odsto žena tvrdi da je strast najbolji način da otključaju svoje najluđe želje u krevetu, pokazalo je istraživanje na više od 700 žena. Najjači signal da su poželjne i da je partner lud za njima su njegove reči koje deluju kao afrodizijak. „Kako je ovo dobro“, „Toliko te želim“ i „Kako si seksi“ primeri su fraza koje je dobro koristitiza povećano njeno zadovoljstvo, piše Men's Health.


Predigra je uvek važna

Predigra može da ima različita značenja za muškarce i žene. Dok će pripadnici jačeg pola to doživeti kao nešto što prethodi seksu, za mnoge žene je to najbolji deo celokupnog iskustva. Čak dve od pet žena doživeće vrhunac tokom predigre, a prekratak uvod u odnos je jedna od glavnih pritužbi koje žene imaju na veštine vođenja ljubavi svog partnera.

Neka traje što je duže moguće

Manje od polovine žena će imati vrhunac ako seks traje manje od 10 minuta, prema studiji objavljenoj u Journal of Medicine. To znači da će većina muškaraca, ali retko koja žena, doživeti orgazam tokom brzog sek*a. To ne znači da muškarac treba da se zahvali posle brze akcije, već da treba da saopšti da je kasnije „na nju red“. Takođe,žene više vole brzi se*s kao izuzetak nego pravilo.
 

Komentari (0)
Loading