Privucite NOVAC i sreću u svoj dom: Godina Zeca će doneti obilje ako na OVAJ NAČIN okitite jelku i uredite kuću

Vesti 09.12.2022 13:54 1

Kineska godina Zeca Crne Vode počinje 23. januara.

jelka

Shutterstock

Kineska godina Zeca Crne Vode počinje 23. januara i smeniće godinu Vodenog Tigra. Prema kineskoj astrologiji pred nama  bi trebalo da bude mirnija i harmoničnija godina, a kako bi privukli novac i finansijski prosperitet, važno da odaberete prave boje u ukrašavanju jelke, ali i doma. Na jelku okačite šišarke, medenjake i bombone, ali i figurice zeca.

Najbolje boje za ukrašavanje jelke za Novu 2023. godinu su: bela, plava, narandžasta, crvena i siva, ali smatra se da "zec najviše voli" plavu i crvenu. Žuta i braon boja, smatra se, donose nesreću u godini Zeca. Izbegavajte plastične ukrase, već dom ukrasite onima od drveta, papira i tkanine.

Umesto venca, možete koristiti svilene trake jer to jelki daje poseban izgled. Nemojte birati božićne ukrase koji prikazuju predatore - medvede, vukove i tigrove - ove godine je bolje ostaviti ih u kutiji kako ne biste uplašili Zeca.

Prilikom ukrašavanja stana pridržavajte se istih pravila kao i kod ukrašavanja jelke. Koristite što više prirodnih materijala i dajte prednost plavim i crvenim ukrasima.

I, naravno, ne zaboravite da postavite figuricu zečića po kući. Izaberite onu koja vam se dopada kako biste je mogli ostaviti na polici tokom cele godine, kako sreća ne bi napustila vašu kuću.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 
Komentari (1)
Loading
zora
09.12.2022 19:14

Nadam se da nema puno onih koji ce poverovati u ove bajke. Obmana naroda treba da bude kaznjiva.