Ne trošite NOVAC, napravite sami božićnu JELKU: Alternativa koja izgleda BOLJE i od standarne, potrebno vam je samo malo vremena!

Vesti 11.12.2022 12:02 0

Tokom ovog vremena, praznici ne mogu da prođu bez legendarne jelke koja krasi čitav dom

Ne trošite NOVAC, napravite sami božićnu JELKU: Alternativa koja izgleda BOLJE i od standarne, potrebno vam je samo malo vremena!

Shutterstock

Mnogi su već uveliko okitili kuću, jelku i spremni su za sve praznike koji dolaze. Ipak, ako planirate tek sad da kupite jelku, videćete da su cene za njih paprene i retko kome će se isplatiti da daje toliki novac na nešto što će da krasi kuću svega par meseci. 

Srećom postoje razne alternative koje savršeno mogu da izgledaju sa drastično manje novca. 

Božićna jelka, idealna za mali prostor

Ova alternativa je idealana ako imate ograničen prostor u svom malo9m stanu. Sve što vam je potrebno jeste da dva crvceta, prislonite za zid a zatim oblikujete lametom za ukrašavanje jelke. Ako želite da zaista liči na pravu jelku uzmite u zelenoj boji. 

 

 

Božićna jelka od lampica

Alternativa koja je najednostavnije i najjeftinija je upravo ova. Sve što vam je potrebno jeste da kupite Božićne lampice i koji ukras za vašu jelku. 

Potrebno je da napravite oblik i prikucate ekser na određene delove kako bi lampice stajale, ali ih možete zalepiti. 

 

 

Božićna jelka od merdevina

Ako imate neke male slatke drvene merdevine, za tren oka možete da ih pretvorite u novogodišnju jelku!
Sve što je potrebno jeste da ih stavite na željeno mesto i ukrasite ih po svom izboru. 

 

 

Božićna jelka od knjiga

Ako imate kolekciju knjiga ovo je savršena ideja kako da ih sada iskoristite. Samo poređajte knjige u željenom obliku, ukrasite i stavite svetleće lampice. 

 

 

 

Komentari (0)
Loading