Zaboravite na KREVET i prepustite se mašti: Ovo su ČETIRI fantastična mesta za vođenje ljubavi, jedno je za nešto hrabrije!

Najžena Vesti 31.10.2021 22:00 0

Za treće vam je potrebno malo više hrabrosti

Zaboravite na KREVET i prepustite se mašti: Ovo su ČETIRI fantastična mesta za vođenje ljubavi, jedno je za nešto hrabrije!

Pexels

Vođenje ljubavi je sjajno, ali, istini za volju, vrlo lako dosadi kada se dešava na istom mestu.

I da ne bi došlo do nezadovoljstva, a onda i do prezasićenja među vama i partnerom, pokrenite se i izađite iz zone komfora.

Mnogi ljubavnici svakodnevno uživaju u seksu, te se tako upuštaju u smišljanje novih mesta za vođenje ljubavi. Vremenom udobnost kreveta postane dosadna varijanta, pa alternative postaju dobrodošle. Iskorisite maštu i osmislite nova mesta, a mi vam donosimo četiri predloga koje možete da iskoristite:

1. Veš mašina
Ukoliko niste probali ovo mesto za seks, pripremite se za dodatnu vrstu vibracije dok vodite ljubav. Kada se uključi centrifuga prepustite se situaciji i uživajte.

2. Krov zgrade
Ako vam treba avantra u životu, onda izaberite neku najvišu zgradu u kraju, kako vas druge komšije sa poslednjih spratova ne bi videle i prepustite se oblacima i uživanju na krovu.

3. Kabina u butiku

Kada pronađete butik sa dovoljno velikom kabinom možete je iskoristiti da sa svojim partnerom unutra vodite ljubav. Pazite da ne budete bučni, jer vas mogu čuti drugi kupci. Takođe, ogledala će vam dati poseban užitak dok vodite ljubav.

4. Kancelarija na poslu
Ako radite u sopstvenoj kancelariji, onda je vreme da se relaksirate i opustite, jer imate priliku da kao u filmovima bacite sve stvari sa radnog stola i prepustite se užitku, jer svima je potrebna relaksacija od posla.

Komentari (0)
Loading