Naučite BAKIN trik za uklanjanje kondenza: Zaboravite na skupe odvlaživače, sipajte ovaj začin u šolju i stavite je pored prozora

K.Ć. Vesti 19.12.2022 10:06 0

U mnogim stanovima možete pronaći kondenz koja se skuplja na prozorima

Naučite BAKIN trik za uklanjanje kondenza: Zaboravite na skupe odvlaživače, sipajte ovaj začin u šolju i stavite je pored prozora

Shutterstock

Jedna mama je odlučila da podseti sve na bakin metod jer nije htela da troši novac na odvlaživač. Za ovu metodu ćete platiti vrlo malo, a prestaćete da primećujete kapljice po prozorima.

Ova žena je pronašla jednostavan način da se oslobodi kondenza u stanu. Veoma je jeftin. Dovoljno je pripremiti jedan proizvod i sipati ga u šolju.

"Bakin" način da se oslobodite kapljica sa prozora

Nataša Murfin otkrila je „bakin” način da se zaustavi proces kondenzacije, koji rezultira oslobađanjem vlage u stanu. Prema njenom savetu, sve što treba da pripremite je šolja ili papirne čaše i so.

Natašin savet je da stavite so u papirnu čašu ili šolju i stavite je na prozorsku dasku. Ovu "zamku vlage" treba ostaviti preko noći.

Ovaj trik će raditi na bilo kom prozoru sa posudom soli pored. Posle noći, so će verovatno biti lepljiva od apsorbovane vlage.

35-godišnja mama ima način da ponovo koristi istu so. Dovoljno je da je osušite u rerni da biste ponovo mogli da je stavite na prozorsku dasku. Ako to ne želite, morate samo zameniti so kada postane tvrda.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading