Na jedan način ZAMISLITE želju za Novu godinu i ona će se OSTVARITI: Ispratite ova ČETIRI koraka kako bi se realizovala

Vesti 29.12.2022 15:30 0

Obratite pažnju na 4 koraka, važno je da se vaša želja odnosi i na druge ljude.

Na jedan način ZAMISLITE želju za Novu godinu i ona će se OSTVARITI: Ispratite ova ČETIRI koraka kako bi se realizovala

Shutterstock

Možda ste i vi kao dete pisali pisma Deda Mrazu, zamišljali želju u ponoć i radovali se proslavi, kićenju jelke i vatrometu, a da li ste taj praznični duh bar delimično u sebi sačuvali? Iako se većina tih "čarolija" ublaži kod odraslih, ne smemo dozvoliti da radost i novogodišnje iskre nestanu. Zato hajde da sanjamo i radujemo se novom početku, a u ponoć, kada se kazaljke poklope, ne zaboravite da zamislite želju.

Pratite četiri koraka kada zamišljate želju za Novu godinu da bi se ostvarila:

Otpustite

Šta god u vašem životu nije uspelo u 2022. godini, vreme je da to otpustite. Možda ste imali finansijskih problema, napravili ste neke greške, doneli pogrešne odluke, niste završili neke važne projekte - sada je trenutak da sva osećanja povezana sa negativnim otpustite i shvatite da je pred vama nova faza života. Odlučite da ćete iz ovih iskustava sačuvati lekcije i pouke, ali da više nećete živeti u prošlosti. Odlučite da budete prisutni sada i ovde.

Proslavite

Sada uzmite svoju svesku i zapišite sve što se dogodilo u 202w. godini na čemu ste zahvalni i proslavite svaki taj trenutak, dopustite da vam ponovo probudi radost u srcu. Podsetite se svih divnih stvari i radujte se zbog njih. Što smo više zahvalni na dobrim stvarima, to više dobra dolazi u naše živote. Zatvorite oči i dozvolite sebi da osetite sreću.

Zamislite želju koja neće samo vama doneti dobrobit

Uglavnom se pri novogodišnjim odlukama i željama fokusiramo na sebe, ali neka misija ove godine bude to da želimo da ostvarenje naše želje donese dobro i drugima. Poželite želju koja će unaprediti vaš život i život neke ili više osoba iz okruženja. U životu nam je svima bitan neko - partner, deca, prijatelji, porodica... Kada su i oni srećni i vi ste i obrnuto.

Vizualizujte

Uzmite papir i na praznoj stranici do detalja zapišite i opišite svoju novogodišnju želju. Dobar način da zapišete sve svoje želje je da razmislite o tome šta želite da radite, koje korake da napravite da biste to ostvarili. Na ovaj način možemo sebe motivisati da ostvarimo ono o čemu sanjamo i fokusirati se na razvoj. Svaki korak ka cilju je uspeh za danas, svaki vaš rud i uložena energija isplatiće se. Verujte da se želje ispunjavaju.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading