Julija je podelila trik koji će vas ODUŠEVITI: Evo kako da vam odeća u ormaru miriše večno

Vesti 06.01.2023 18:30 0

Julijin video je impresionirao mnoge jer je brzo prikupio neverovatnih 500 hiljada pregleda. Mnogi korisnici su želeli da isprobaju trik, a drugi su otkrili da su to radili godinama

ormar

Shutterstock

Modna influenserka Džulija podelila je super jednostavan, ali "genijalan" trik svoje bake koji će zadržati neverovatan miris vaše odeće do 20 godina.

Naime, kreatorka sadržaja na TikToku i Instagramu, koja objavljuje pod korisničkim imenom @_boringbb_, godinama je od svoje bake dobiljala mnogo poklona. Ne samo da joj je baka poklonila svoje starinske spavaćice i haljine, već joj je prenela i neke korisne informacije o tome kako da čuvate svoju odeću, a da ona duže miriše. Sa ovim trikom, ne samo da će vaša odeća neverovatno čak i „20 godina“, već vas to neće mnogo koštati.

- Da li još neko vadi testere mirisa iz časopisa i stavlja ih u fioke da vam odeća lepo miriše? To sam radila do pre nekoliko meseci. Pre neki dan sam bila kod bake, obukla se i izvadila sapun. Pitao sam se "zašto to držiš unutra?' i rekla je da tako održava da joj odeća lepo miriše - kaže Julija.


- Navodno ako uzmete sapun, ovaj je od lavande, ali možete da koristite i miris pamuka ili bilo koji drugi, trajaće 15 do 20 godina. Nisam imala pojma, ali pokušavam to nekoliko meseci i neverovatno je. Moja odeća miriše neverovatno. Obavezno probajte – dodala je ona.


U sledećem klipu, Julija je dodala da treba da se uverite da je komad sapuna umotan u papir, a ne u plastiku. Nastavila je: "Kupite blagi sapun i uverite se da je umotan u papir kako bi miris mogao da prođe. Možete ih staviti u ormare i fioke. Sve će mirisati veoma suptilno i trajati godinama." Julijin snimak je očigledno impresionirao mnoge jer je brzo prikupio neverovatnih 549,4 hiljada pregleda. Mnogi korisnici su želeli da isprobaju trik, a drugi su otkrili da su to radili godinama.


Jedan korisnik je primetio: „Mogu da potvrdim, imao sam komade sapuna u svojoj komodi skoro 12 godina nakon što ih je mama stavila u njih kada sam bila dete. Drugi korisnik je napisao: „Ovo radim u svim svojim fiokama, ormanima i svemu što je sezonsko. Održava odeću svežom i sprečava uljeze“, prenosi The Sun.
 



 


 

Komentari (0)
Loading