Ove tri stvari su potrebne da žena doživi ORGAZAM: Momci, veličina vaše banane nije BITNA!

Vesti 05.01.2023 23:00 0

Dr. Nikol Meknikols je na svom profilu na Instagramu otkrila šta je u pitanju, uz napomenu da veličina muškosti nema veze sa zadovoljstvom

seks

Shutterstock

Ekspertkinja za seks otkrila je tri stvari koje su ženi neophodne da bi doživela orgazam.

Kratak klip prikazuje Nikol kako govori o tri faktora koji izazivaju ženski orgazam, i jasno stavlja do znanja da nivo zadovoljstva žene nema nikakve veze sa muškom obdarenošću.

U videu je rekla da je dokazano da stimulacija klitorisa, ljubljenje i emocionalna intimnost pomažu ženi da pogodi tu slatku tačku između čaršava. U međuvremenu, veruje se da veličina muškog genitalnog organa nema uticaja na sposobnost žene da postigne orgazam.

Dakle, dok mnogi muškarci misle da je to veliki faktor u postizanju ženskog orgazma, ispostavilo se da veličina nije baš bitna. Uz video, dr. Nikol je napisala:

- Stimulacija klitorisa, ljubljenje i emocionalna intimnost su dokazani faktori koji pomažu da se postigne ženski orgazam. Šta je sa veličinom partnerovog penisa? Istraživanja sugerišu da je relevantna kao i reč 'banana' u ovom kontekstu - odgovara.

- Dobro rečeno - napisao je jedan komentator. Drugi je dodao: 'Momci, kao što uvek kažem, nije važna veličina vaše banane.'

- Bitna je veličina vaše emocionalne inteligencije i strpljenja - rekla je ona i dodala:

- Poznavanje partnerovog ljubavnog jezika takođe pomaže, ali to je više za dugotrajnije veze.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading