Muškarci, u ZABLUDI ste: Pitali smo ŽENE koje su im najdraže poze u krevetu, za jednu se većina složila da dovodi do EKSTAZE

Vesti 11.01.2023 22:30 0

Deset žena iz Beograda nam je iskreno odgovorilo koja poza ih najviše uzbuđuje - odgovori će vas možda iznenaditi!

Muškarci, u ZABLUDI ste: Pitali smo ŽENE koje su im najdraže poze u krevetu, za jednu se većina složila da dovodi do EKSTAZE

Shutterstock

 

Kada su seksualni odnosi u pitanju, uvek se razmatralo koja je omiljena poza muškarcima i koja njih dovodi do vrhunca. Žene su bile u košu nežnih bića za koje se podrazumevalo da ne treba da uživaju.

Srećom, ta mračna vremena puna predrasuda i neistina odavno su iza nas (hvala ti Samatna Džons). Žene su, kada se radi o seksualnim preferencijama, jako slične muškarcima – što će vam pokazati i odgovori 10 žena koje smo upitali koju pozu najviše vole u krevetu. Kao što ćete i pročitati, jedna poza apsolutno dominira.

Šta zapravo žene obožavaju i šta ih najviše zadovoljava? Evo odgovora:

Ljubica (47)

- Ne znam, 90% poza volim i ne znam za koju bih se odlučila kao najomiljeniju. Ipak mi je "misionarska" nekako najtoplija, najintimnija.

Milica (30)


- Moja omiljena poza je misionarska. iako je klasična, sviđa mi se intimnost. "Seks" je za mene i kad se u oči gledam sa svojim partnerom a ne sam čin.

Marija (26)

- Ja sam skroz misionarski tip, ne znam zašto je to najpotcenjenija poza. Svi nešto izmišljaju, a u 90 odsto slučajeva to je najudobnija poza i najsigurnija za uspešnu završnicu.

Jelena (23)

- „Kaubojka, u smislu on sedi (može i da leži, ali više mi prija kad sedi) na stolici/fotelji/krevetu, a ja sam na njemu. Baš ova, zato što mi je istovremeno stimulisan i klitoris, zbog duboke penetracije, zato što smo prisni i stalno u stiskanju, pogledi, uh.

Željka (35)

- Obožavam doggy jer se tada osećam kao sexy Željka.

Anja (27)

- Volim kad me prebaci preko stola pa otpozadi.

Maja (25)

- Sedeća face to face…omiljena zato što ja lično doživljavam najbolji orgazam u toj pozi-

Kristijana (30)

- Poza 69. Zato sto se zadovoljavate u isto vreme i dostignete vrhunac u istom trenutku.

Marina (34)

- Sedeća poza. Kad sedim i devojka mi sedne u krilo i obgrli me nogama. Bude zanimljivo.

Nevena (23)

- Kada sam gore. Volim da dominiram. I ja sam domino dama. Ako nisam dominantna, ne mogu da dođem do vrhunca.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading