Trik za brzinsko mršavljenje posle praznika: Dodajte kašičicu ovih namirnica u hranu i posmatrajte kako se kilogrami tope

Vesti 14.01.2023 11:05 0

Najveći broj ljudi u toku praznika nabaci koje kilo više, a onda poželi da ih se reši u rekordnom roku

večera

Shutterstock

Evo nekih trikova koje možete da iskoristite, ako vam je cilj da postignete idealnu figuru do proleća. Ne treba da brinete jer će stres samo pogoršati vaše zdravlje i dovesti do povećanja telesne težine. Gubitak težine može biti naporan i stresan zadatak za mnoge. Uz vežbanje, važno je znati koja je prava dijeta za mršavljenje, u zavisnosti od vašeg tipa tela. Dodavanje samo jedne supene kašike ovih namirnica u vašu ishranu će ubrzati vaš metabolizam i uravnotežiti šećer, što će dovesti do gubitka težine, prenosi Pinkvilla.

Jabukovo sirće

Jabukovo sirće povećava osećaj sitosti, smanjuje želju za jelom između obroka, a njegova sirova, viskozna suština je puna probiotika koji pomažu varenje, što takođe dovodi do gubitka težine. Sirćetna kiselina pomaže u ravnoteži šećera u telu. Ako želite da ga dodate svojoj ishrani, pijte svako jutro jabukovo sirće pomešano sa toplom vodom.

Đumbir

Đumbir aktivira termogenu aktivnost sagorevanja masti u telu i bez napora poboljšava varenje. Možete popiti šolju čaja od đumbira ili dodati kašičicu đumbira u prahu ili paste u obrok.

Laneno seme

Visok sadržaj vlakana u lanenom semenu drži nas sitim satima. Takođe pomaže u pokretanju metabolizma, poboljšava varenje i reguliše rad creva. Svi ovi faktori su povezani sa gubitkom težine. Najbolji deo je što se laneno seme može dodati u svako jelo jer ima blag ukus. Između ostalog, mogu se dodati u smutije, šejkove, jogurte, supe, salate i voćne sokove.

Čia semenke

Da li ste znali da dve kašike čia semenki dnevno čine 40 odsto potrebnog unosa vlakana? Dugo nas drže sitima, aktiviraju metabolizam i regulišu rad creva. Takođe su pune proteina, što je korisno za mršavljenje i pokretanje metabolizma.

Zeleni čaj

Zeleni čaj je odličan za gubljenje viška kilograma. Pun je hranljivih materija i antioksidanata koji poboljšavaju zdravlje i pomažu da se oslobodite nepotrebnih masti u telu. Samo jedna šolja zelenog čaja dnevno utiče na dobro zdravlje i gubitak težine.
 

Komentari (0)
Loading