Kako da smanjite TROŠKOVE života? Stručnjak podelio trik za koji vam treba zamrzivač i činija vode, probali smo i stvarno radi

Vesti 21.01.2023 13:05 2

Trik će vam možda delovati kao šala, ali imajte na umu da mnogi od nas već razmišljaju o tome da ga isprobaju

Kako da smanjite TROŠKOVE života? Stručnjak podelio trik za koji vam treba zamrzivač i činija vode, probali smo i stvarno radi

Shutterstock

Stručnjak za finansije Martin Luis otkrio je da postoji jednostavan način na koji možete smanjiti dug na kreditnoj kartici.

On ima veoma dobar savet za one koji vole da se zadužuju. "Ako zaista ne verujete sebi, uzmite karticu i činiju vode. Stavite karticu u činiju i sve to stavite u zamrzivač da se zamrzne. Tako ćete imati vremena da razmišljate dok se odmrzne", on je istakao.

On je ovaj trik otkrio tokom  emitovanja emisije "Martin Lewis Money Show Live" u utorak uveče. Možda vam se čini malo čudno, ali stručnjak za štednju novca je rekao da je trik veoma koristan.


"Prvo otplatite dug koji ima najveću kamatu. Za one koji imaju višak novca, preporučuje se da prvo otplate dug sa najvećom kamatom. Kada otplatite prvi, fokusirajte se na eliminisanje sledećeg po visini i tako dalje, " rekao je Martin.
 
Komentari (2)
Loading
Vesna
22.01.2023 01:45

... i vlaga vam unisti karticu ,,,,pa necete biti u mogucnosti da kupujete do izdavanja nove.Savet je stvarno efikasan ,ali izdavanje nove kartice se naplacuje.

sara
18.06.2023 14:51

Veću glupost nisam mogla da pročitam!!!!.