Biljka "SREĆE" koja služi kao MAGNET ZA PARE: Vodite računa gde je držite u kući, samo ovaj ĆOŠAK privlači novac!

Vesti 09.11.2021 21:27 0

Veruje se da ova biljka privlači novac, sreću i dobru sudbinu onome koji je pravilno čuva

Biljka "SREĆE" koja služi kao MAGNET ZA PARE: Vodite računa gde je držite u kući, samo ovaj ĆOŠAK privlači novac!

Shutterstock

Prema feng šuiju ako je stavite na pravo mesto u domu, ova mala biljka će postati pravi magnet za pozitivnu energiju.

Srećni bambus ili Dracaena Sanderian izgleda kao bambus, ali nije iz te "porodice". Vrlo je dekorativna - ima duge ravne mesnate stabljike iz kojih niču dugačkim listovi. Stabljike su nalik bambusu i mogu biti velike,ali po feng šuiju delotvornije su one sa manjim.

Oni koji već imaju ovu biljku i koji su iskusili njen dar tvrde da treba redovno orezivati stabljike - jer se ovako usmerava energija biljke i duže će biti zdravija.

 

Srećni bambus obično se prodaje u staklenim posudama ili saksijama ispunjenim kamenjem i vodom - zbog toga ova biljka uspeva dobro u skoro svakim uslovima, i smatra se jednom od najlakše održivih sobnih biljaka.

Prema feng šuiju stabljika bambusa ima različita značenja kada je reč o privlačenju bogatstvo. Veruje se da tri stabljike predstavljaju sreću i dug život. Dok pet ili šest stabljika donose novac i dobru sudbinu, a sedam stabljika mogu da simbolizuju dobro zdravlje.

Ako stavite bambus u severoistični deo doma ili kancelarije, aktivira se bogatstvo i finansije, ali ako ga stavite u istočni deo veruje se da privlači zdravlje.

Komentari (0)
Loading