Najlakši način da skinemo kamenac sa slavine: Sve što vam je potrebno je papir za pečenje

Ž. T. Vesti 29.01.2023 08:30 0

Trik za čišćenje koji je postao hit na TikTok-u iznenadio je mnoge, a otkriva da mrlje od kamenca na slavinama možete očistiti uz pomoć papira za pečenje.

Najlakši način da skinemo kamenac sa slavine: Sve što vam je potrebno je papir za pečenje

Shutterstock

Društveni mreže, a posebno TikTok, mogu da budu odličan izvor saveta i trikova koji će vam pomoći da očistite svoj dom. Jedan od najnovijih trikova koji je brzo postao popularan na TikTok-u je onaj koji predlaže korišćenje papira za pečenje za uklanjanje mrlja od kamenca sa slavina. Jedan od najgledanijih video snimaka je snimak Sidneja Raza, tiktokera, koji kaže da je to nešto što nije znao do svojih 30-ih.

Odlučio je da isproba trik i podeli ako uspe. Uzeo je komad papira za pečenje i počeo da ga koristi da ukloni mrlje od kamenca sa slavine. Bio je oduševljen ishodom.


Drugi tiktokeri odlučili su da isprobaju isti trik koji preporučuje upotrebu papira za čišćenje slavina i bili su šokirani rezultatima, s obzirom na to koliko mrlje od kamenca mogu da budu "tvrdoglave". U komentarima, drugi su preporučili druge metode, kao što je korišćenje samo suvog peškira.

Imali su i druge trikove za druge površine, recimo, preporučuje se filter za kafu za uklanjanje mrlja sa prozora i ogledala.

 
Komentari (0)
Loading