Snimak BIZARNOG zahvata prikupio je 40 miliona pregleda: Ako patite od ove fobije ni slučajno ne bi trebalo da vidite ovo

Vesti 28.04.2023 14:31 0

Na prvi pogled je jako teško odrediti o čemu se radi na ovom snimku

Snimak BIZARNOG zahvata prikupio je 40 miliona pregleda: Ako patite od ove fobije ni slučajno ne bi trebalo da vidite ovo

Printscreen/TikTok

Gotovo da nema osobe koja nije videla snimak bizarnog postupka i zapitala se šta je to ovom čoveku na nogama.

Na prvi pogled deluje kao da je čovek pokupio nekakve čudne parazite ili jednostavno uljeze, a sve nas je zainteresovalo da li je lekar uspeo da mu pomogne.

Ova bizarna operativna procedura inače traje skoro sedam minuta, a cilj uopšte nije onaj na koji su posumnjali. Zapravo, autor po imenu Devid Us uspeo je da napravio viralni hit o kome mogu samo da sanjaju mnogi influenseri i takozvani kreatori sadržaja.

@devid.us Doctor starts removal from raisin farm worker’s leg #devidus #funny #troll ♬ original sound - Devid.US✅

 

Ako ste i vi naleteli na ovaj interesantnina video, verovatno ste na kraju shvatili da je reč o najobičnijim suvom grožđu, a uprkos svemu tome video je prikupio više od 42 miliona pregleda.

Snimak može da nas dovede i do poremećaja koji je poznat kao tripofobija, što je odbojnost prema pogledu na nepravilne šare ili grupe malih rupa ili izbočina.

Tripofobija nije zvanično priznata kao mentalni poremećaj, ali se može dijagnostikovati kao specifična fobija ako dođe do preteranog straha i anksioznosti, navodi Vikipedija. Ako sumnjate da vi ili neko u vašoj neposrednoj blizini ima ovu vrstu fobije nemojte zaobiđite ovaj video.


Komentari (0)
Loading