Za ovaj SIMBOL u šolji kažu da je NAJBAKSUZNIJI: Ako vidite ove znakove, znajte da će nešto krenuti PO ZLU

Vesti 09.04.2023 17:04 0

Svaki od ovih znakova ima svoje značenje, a nijedno vam ne sluti ništa lepo

šolja

Shutterstock

Gatanje gledanjem u šolju je stara tehnika koja se zasniva na tumačenju simbola koji se ocrtavaju na talogu od kafe u zove se taseografija, prenosi Glosi.

Soc od kafe nam može predvideti i lepe i ne baš prijatne stvari, a sada ćemo baviti ovim drugim. Predstavjamo vam znakove koji, ukoliko vam se ocrtaju u šolju, ne donose ništa dobro.

Imajte na umu još par stvari. Za gledanje u šolju najbolji su utorak i petak, dok se ne preporučuje da se bavite ovom vrstom gatanja nedeljom ili praznicima. Imate pravo na 3 želje. Za ljubavne je zadužen domali prst, a za poslovne isključivo kaziprst.

Sekira

Sekira donosi probleme ili sebičnost. Ako je na donjoj strani šolje to znači da ćete imati svađu sa nekim bliskim, uglavnom sa nekim od prijatelja ili iz porodice. Ukoliko je na gornjoj strani šolje - to znači da ćete zanemariti sve i gledati samo stvari koje su vama bitne.

Pištolji

Pištolj ni u jednom slučaju ne predstavlja ništa dobro. Na dnu šolje označava da se loše osećate i da ćete, sa tom količinom negativnih emocija, jako teško normalno funkcionisati. Pištolj na sredini šolje znači osećate bes ili strah od nečega i da morate hitno da pokušate da se smirite.

Peščani sat

Ako je sat u središnjem delu vaše šolje, to znači da ste veoma neodlučni po nekom vama bitnom pitanju. Drugim rečima, zarobljeni ste u nekom životnom procepu i ne vidite izlaz iz svega toga. Ukoliko je peščani sat na dnu šolje, to vam je nagoveštaj da je krajnje vreme da ispravite neku od grešaka koje ste napravili u prethodnom periodu.

Krst

Krst je na prvom mestu upozerenje da će doći problema prilikom nekih aktuelnih i bitnih stvari u vašem životu, bilo na poslovnom ili privatnom planu. Može biti u pitanju sukob sa nekim, koji ćete malo teži rešiti.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading