Ovo baš deluje genijalno: Mama podelila trik za pranje belog veša i svi su oduševljeni

Vesti 22.02.2023 08:00 0

Majka 11 dece Džoan O'Rurk je na TikToku podelila svoj trik za pranje veša za koji se kune da pomaže da bele majice i košulje njene dece budu bele.

Veš

Shutterstock

„Pošto u školi moraju da nose bele košulje, na kraju nedelje imam veliku korpu punu belog veša“, objasnila je ona na svom profilu @orourkesmaddnesandmaihem.

„Znam da mnogi ljudi stavljaju bele majice da odstoje u vodi, ali ja sam ih sve stavila u mašinu za veš“, pokazala je na snimku, a zatim dodala jednu kapsulu za veš, meru izbeljivača  i omekšivač. 

"Sada pustim mašinu da radi samo 15 minuta, dok se odeća ne zapeni i zapeni, a onda je pauziram i ostavim tako do sutra", rekla je Džoan. „To je zapravo kao da sam ih držala u ovoj mešavini celu noć, a u nedelju kada ustanem, uključujem pranje da nastavim.



Njen video savet brzo je postao viralan i bio je preplavljen komentarima, ali dok su ga mnogi hvalili, neki su upozoravali na troškove računa za struju i opasnosti ostavljanja mašine za pranje veša preko noći.

„Volela bih da sam to znala pre mnogo godina, kada su moja deca bila u školi!“ napisala je jedna žena. „Ovo je genijalno, sigurno ću probati sledeći put kada perem beli veš“, dodao je neko drugi, ali neki nisu bili ubeđeni da je ideja tako dobra. Uključena veš mašina može da izazove požar u kući!“, upozorio je jedan pratilac.

"A i vaš račun za struju raste!", dodao je treći pratilac.
 
Komentari (0)
Loading