Sanjali ste da ste prevarili partnera? Razlozi za to su mnogobrojni, a evo kad bi trebalo zaista da se zabrinete

Vesti 23.02.2023 09:04 0

Ako ste sanjali da ste prevarili partnera verovatno vam je narednog jutra bilo neugodno

Sanjali ste da ste prevarili partnera? Razlozi za to su mnogobrojni, a evo kad bi trebalo zaista da se zabrinete

Shutterstock

Niste jedini koji ste ovo doživeli, stručnjak tvrdi da su takvi snovi sasvim normalni i zapravo prilično česti. Tereza Čang, koja istražuje i piše o snovima, objasnila je šta bi moglo da znači ako redovno sanjate da imate ljubavnu vezu, prenosi Mirror. - Nije čudno ako sanjate da ste u vezi. Ali šta sve to znači, pitate se?

Afere su veoma česta tema snova. Svi ih imaju, čak i oni u dugim i zdravim vezama. Ovo je sasvim normalno jer su ljudi radoznala bića i možemo bezbedno da istražujemo erotske scenarije u svojim snovima, a da nikoga ne povredimo. Zato nema potrebe da osećate krivicu. Varanje u snovima je ljudska stvar. To ne znači da želite da varate, ali sugeriše da se u nečemu varate, a vaš zadatak je da saznate šta je to nešto – objasnila je ona.


Tereza je nastavila da objašnjava kako je simbolika prevare 'opijajuća', a vaš um u snu će ga koristiti da vas podstakne da 'kopate dublje' za značenjem kada se probudite.

-Snovi o varanju tiču se vaših intimnih ličnih potreba. Zato možete da se probudete nakon uzbudljivog sna o nekome ko vas zapravo nervira u stvarnom životu, u koga uopšte niste zaljubljeni. Kada se to dogodi, ključ je prva reč koja vam padne na pamet kada pomislite na tu osobu. Ta veza koju imate sa tom osobom je ono sa čime vaš um iz snova želi da postanete intimniji. Možda je to neki kvalitet koji treba bolje da razumete u sebi, ili neki aspekt sebe koji poričete, ili nešto što treba da otkrijete u sebi. Na primer, ako ne volite svog kolegu, ali on ima odličan smisao za humor i skloni ste da život shvatate veoma ozbiljno, vaš sanjarski um vas je sklopio sa tim kolegom kako bi vas ohrabrio da se razvedrite, kaže Tereza.


Ona je dodala da je važno zapamtiti da san nikada nije o osobi sa kojom varaš, već da je sve u vezi sa vama i na čemu treba da radite, odnosno koje aspekte vaše ličnosti treba da razvijete, razumete. ili prihvati u sebi da bi se razvijao. Međutim, isto nije tačno ako u snu vara vaš partner, a ne vi, i to može biti znak da bolje pogledate svoju vezu. - Ako vaš san uključuje prevaru partnera, značenje se pomera na vašu vezu. Možda ste vi ili vaš partner bili preokupirani i zanemarili vašu vezu. Ili vam možda posao, interesovanje ili čak voljeni ljubimac oduzimaju puno vremena, ili su stvari postale previše rutinske između vas dvoje u spavaćoj sobi. Vaš um koji sanjari koristi taktiku šoka kako bi vam skrenuo pažnju budne na vašu vezu. Možda ćete morati malo da začinite stvari ili jednostavno provedete više kvalitetnog vremena zajedno, rekla je ona.

A ako sanjate svog bivšeg, ne paničite - to ne znači da ste još uvek zaljubljeni u njega, ali je važno da dobro razmislite. - Možda ponavljate slične obrasce odnosa u vašoj trenutnoj vezi i vaš um iz snova vam šalje upozorenje da ne dozvolite da se istorija ponovi. Vaš bivši bi takođe mogao da bude simbol osećaja avanture koji možda nedostaje u vašem budnom životu. Možda ćete morati da pronađete taj opojni osećaj strasti u drugim oblastima svog života, na primer, da radite više onoga što volite ili promenite način razmišljanja na optimističniji – zaključila je ona.
 
Komentari (0)
Loading