Ako ostavite NOVČANIK u ovom delu KUĆE novac će se sam GOMILATI: Evo gde se nalazi tajni "DŽEK POT"!

Vesti 19.11.2021 22:19 2

Evo gde treba da držite novčanik po feng šuiu

novac

Shutterstock

Prema učenju feng šuija, svaka kuća je podeljena na određene zone. Neki su namenjene za ljubav u domu, druge za udobnost i sreću, a neke za blagostanje. Ako želite da povećate prihod i oslobodite protok energije, onda treba da se fokusirate na ugao novca, ali i da obratite posebnu pažnju na mesta gde skladištite štek.

U svakoj kući, jugoistočni sektor je odgovoran za materijalno blagostanje. Upravo u tom delu doma treba čuvati i stalno dopunjavati "kasicu-prasicu".

Feng šui stručnjaci ističu da ovde možete staviti i novac koji ste dobili za neke zasluge ili nova dostignuća na poslu.

Jugoistočni deo doma, koji je zadužen za povoljne finansije, takođe treba obogatiti biljem, pa po feng šuiju u ovom delu doma treba čuvati drvo novca, zeleno bilje ili ljubičasto cveće.

Koristite element vode da povećate efekat zone bogatstva. U jugoistočnom sektoru kuće postavite posudu sa vodom ili mali akvarijum. Možete koristiti fotografije koje prikazuju vodopade, duboke reke, mora i okeane.

U ovom delu doma koristite predmete u zlatnoj i crvenoj boji, a možete staviti i određene talismane kao što su feng šui figurice, akvarijum sa zlatnim ribicama ili jednostavno ukrasiti novčićima.

Komentari (2)
Loading
Никола
23.11.2021 09:05

Супер за провалнике.

Rade
24.11.2021 12:33

Ha ha ha ha ha .. Niste normalni, tako li se po vama dolazi do novca, ha ha ha ha ! ! ! ! ! ! E kada bi stvarno tako bilo...