Šta znači kada sanjate NOVAC? U zavisnosti od toga da li ga TROŠITE ili dobijate, možete otkriti šta vas MUČI na javi!

Vesti 23.11.2021 20:25 0

Simbolika novca u snovima može se tumačiti i kroz prizmu moći, snage i seksualnosti

Šta znači kada sanjate NOVAC? U zavisnosti od toga da li ga TROŠITE ili dobijate, možete otkriti šta vas MUČI na javi!

pixabay

Dok neki novac doživljavaju kao simbol kontrole, uticaja ili statusa, drugi znaju da novac u snovima označava važna životna pitanja, poput uspeha, ljubavi i seksualnosti. 

Ako se novac pojavi u snu, znak je da čovek podsvesno procenjuje vlastite vrednosti i ono što mu je bitno u životu.

Dobitak ili pronalazak novca - znak za ljubavni život

Snovi o novcu najčešće pokazuju koliko cenite sebe. Simbolika novca u snovima može se tumačiti i kroz prizmu moći, snage i seksualnosti.

Kad se novac pojavi u snovima, to može biti znak da procenjujete vlastitu vrednost. Ako ste sanjali da imate mnogo novca, to uglavnom predstavlja simbol vaše sigurnosti u sebe koju imate na javi.

Međutim, ako se u snu razbacujete s novcem, vaša podsvest vam govori da na javi treba da obratite pažnju na šta "bacate" platu! 

Ako ste u snu našli novac onda imate povod za slavlje - jer to se smatra dobrim znakom. Novac u takvom snu simbolizuje izuzetnu količinu samopouzdanja i vere u sebe. Osim toga, označava i emocionalni deo života. Čovek koji sanja da je dobio ili pronašao novac zadovoljan je ljubavnim statusom, a moguće je i da ga na javi očekuje dobitak.

San o gubitku novca je upozorenje i simbolizuje ljubavno razočaranje. Osoba koja u snu gubi novac možda je u bezuspešnoj potrazi za partnerom. 

 

Komentari (0)
Loading