Prestanite da bacate ostatke SAPUNA: Ubacite ga u vaš ORMAR, a efekat će vas OČARATI

Kristijana Ćaćić Vesti 24.11.2021 12:29 0

Kako da vaša odeća miriše kada je izvadite iz garderobe? Možete koristiti omekšivač, ali miris vrlo brzo ispari. Mi imamo savet za vas

Prestanite da bacate ostatke SAPUNA: Ubacite ga u vaš ORMAR, a efekat će vas OČARATI

Shutterstock

Ako izvadite bluze ili džempere koji su u fioci već nekoliko meseci, nemojte očekivati prijatan miris. Što je još gore, nakon dužeg stajanja, odeća može poprimiti neprijatan miris, ali otkrićemo vam jednostavan i veoma jeftin način da to popravimo.

Sve što vam treba je sapun jakog mirisa. Sve što treba da uradite je da ih stavite u orman ili fioku između odeće. Ako imate veliku površinu, možete koristiti nekoliko komada. Najbolja stvar u vezi sa ovim patentom su dve stvari: sapun koji se koristi na ovaj način se nikada ne troši, miris se ne gubi s vremenom. Zato sapun u vašem plakaru ima prednost u odnosu na osveživače vazduha i mirisne vešalice. Jeftinije je, efikasnije i traje ... zauvek. A kasnije ga možete koristiti za kupanje.

Na ovaj način možete koristiti i ostatke sapuna. Sa njima je teško oprati se, ali baciti ih je šteta. Savršeno za vašu garderobu. Zahvaljujući ovom triku, uvek ćete izvlačiti lepo mirisnu odeću.

 

Komentari (0)
Loading