Nema više RIBANJA: Ovako se TOALETNA šolja sama čisti preko noći, samo uzmite ovaj prah od 20 dinara i rešite se MRLJA i neprijatnog MIRISA!

Vesti 26.11.2021 16:59 0

Mnogi su ostali u šoku kada su čuli šta je sipala u toaletnu šolju

Nema više RIBANJA: Ovako se TOALETNA šolja sama čisti preko noći, samo uzmite ovaj prah od 20 dinara i rešite se MRLJA i neprijatnog MIRISA!

unsplash.com

Pošto je Loren iz Australije ispričala kako ona čisti svoju toaletnu šolju, mnoge žene ostale su u šoku! Naime, majka dvoje dece je u privatnoj Fejsbuk grupi objavila da ona koristi jedan proizvod za kuvanje, kao oružije protiv tvrdokornih mrlja u kupatilu. 

Za čišćenje koristila samo jedan jeftin proizvod - limunsku kiselinu, prenosi "Daily Mail".

- Ako mrzite da čistite toalet evo šta može da pomogne. Istresite dve kesice limunske kiseline u toaletnu šolju i ostavite da stoji tako devet sati i rešiće celu stvar. Najteži deo procesa je osigurati da ljudi ne koriste toalet tokom tih devet sati. Htela sam da koristim sredstvo za čišćenje, ali ovo je jeftinije - napisala je Loren u objavi.

Žene u ovoj grupi ostale su u šoku, pošto su shvatile da postoji tako jeftin način da se očisti toaletna šolja, a neki su podelili načine na koje i sami koriste limunsku kiselinu.

- Limunsku kiselinu svakodnevno koristim za čišćenje toaleta, ali je odlična jer nema hemikalija, pa čak i deca mogu da čiste njome - prokomentarisala je jedna majka, a druga je dodala: "Limunska kiselina je najbolja! Odlično za čišćenje toaleta i kabine za tuširanje".

Komentari (0)
Loading