Evo zašto se KILOGRAMI "lepe" za vas: FENG ŠUI stručnjaci apeluju da ODMAH očistite ovu prostoriju i VIŠAK oko struka će nestati!

Vesti 26.11.2021 19:52 0

Ako imate višak kilograma i puni ste negativne energije, onda vam je sigurno ovaj deo doma u "haosu"

Evo zašto se KILOGRAMI "lepe" za vas: FENG ŠUI stručnjaci apeluju da ODMAH očistite ovu prostoriju i VIŠAK oko struka će nestati!

Pexels

Nered se dešava u svakoj kući, ali to ne znači da u njoj žive lenji ljudi, već da je to privremeno stanje izazvano nedostatkom vremena.

Međutim, kada se nered gomila u nekim prostrijama, negativna energija počinje da vlada i izaziva probleme!

Nered u kuhinji

Kuhinja je izvor energije i blagostanja, a mnogi je smatraju srcem kuće.

Pošto naše generalno stanje zavisi od toga šta jedemo, kao i od raspoloženja osobe koja je pripremila obrok, feng šui stručnjaci veruju da je ova prostorija epicentar energije. Ako je kuhinja puna smeća, oguljenih tegli, napuklih policama i okrnjenih šoljica i tanjira - nemojte se iznenaditi što ne možete da se oslobodite negativne energije u svom domu, zbog koje imate višak kilograma!

Najbitnije je da očistite kuhinju i blagostanje u vaš dom će se odmah popraviti. Naravno i finansijski i emocionalno sektori će proraditi.

Po feng šuiu, hrana treba da se priprema u čistoći, udobnosti, svetloj prostoriji, i tek tada će doneti korist, a ne štetu.

Komentari (0)
Loading