Majka DESETORO dece pokazala koliko hrane mora da spremi ZA DORUČAK: Zavrteće vam se u glavi od količine ove HRANE NA STOLU!

Vesti 25.11.2021 08:00 0

Velikoj porodici od 12 članova treba puno hrane, a mama provodi nekoliko sati u kuhinji kako bi spremila što bolje obroke za sve gladne ukućane

Majka DESETORO dece pokazala koliko hrane mora da spremi ZA DORUČAK: Zavrteće vam se u glavi od količine ove HRANE NA STOLU!

Printscreen/TikTok

Alisa i Džoš Dougherti pokušavali su da dobiju dete devet godina, ali nažalost nisu uspeli, pa su se odlučili da usvoje. Prvi koji je stigao u njihovu porodicu bio je petogodišnji Aleks, a samo nekoliko dana pošto je Aleks počeo da živi sa njima, Alisa je saznala da je trudna sa prvom devojčicom Zoi.

Tokom sledećih nekoliko godina, njihova porodica se proširila za još osmoro, tako da sada imaju desetoro dece.

Mama Alisa svakodnevno deli dogodovštine iz života velike porodice sa ljudima na TikTok-u, ali njen najpoznatiji video je onaj u kojem pokazuje koliko hrane sprema kako bi svi bili siti i zdravi. 

Za jedan obrok je napravila kajganu od 36 jaja, ispekla 48 šnitova slanine, napravila 16 velikih vaflI iseckala dva pakovanja jagoda i poslužila ga na tanjiru zajedno sa borovnicama i šlagom.

Mnogi korisnici su je nazvali heroinom jer ulaže toliko truda u svoju veliku porodicu.

 


 

 

Komentari (0)
Loading